VartalohoidotElämyksiä kaikille aisteille
Kookos-Tiarénkukka vartalohoito
129 € / 100 min

Tässäpä ihanteellinen ja ylellinen vartalo hoito aistinautinnoista pitäville. Kookos kuorinta poistaa iholta kuolutta ihosolukkoa ja hieno Kookos-Tiarénkukka hoitoöljy kosteuttaa ja pehmentää vartalon ihoa. Tämä hellävarainen hieronta on samalla erinomainen hoito lepoa ja mielenrauhaa kaipaavalle. Sopii myös herkkäihoiselle.

Anti age vartalohoito 
123 € / 90 min

Anti Age vartalohoio uudistaa, suojaa, heleyttää sekä hidastaa ihon vanhenemista. Vartalokuorinnan ja hierontatekniikan ja ravinteikkaan anti age -hoitoöljyn ansiosta ihon väri tasoittuu, heleytyy ja ihosta tulee pehmeämpi ja kimmoisampi. Selkeitä anti age vaikutuksia nähdään useamman käyttökerran jälkeen.

Mamma Mia odottavan äidin hoito
79 € / 60 min

Tämä hoito on juuri sopiva lepoa ja hellää hoivaa odottavalle äidille. Hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, hellivän pää- ja kasvohieronnan sekä kehon eri alueiden hoitoa mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan. Ympäristö rauhoitetaan hämyvaloin ja mieltä tyynnyttävillä äänillä. 

 

Ruususen Uni vartalohoito

119 € / 90 min

Ruusun parantava vaikutus on tunnettua meillä ja maailmalla. Ruusun tuoksu on kaikista tuoksuista aistikkain ja naisellisin. Vartalohoidossa ruusu toistuu erisävyissä; lempeänä, eheyttävänä, vahvana.Hemmotteleva hieronta etenee jaloista koko keholle, myös kasvot ja korvanlehdet käsitellään.


Varaa vartalohoito