Chalet HiusStudio | Sauna | Day Spa

AVAUSTAVOITTEEMME on LA 14.12.
Ilmoitamme tarkemmasta ajankohdasta myöhemmin.

VESI VOITEHISTA PARAHIN

On kuultu jo vanhan kansankin sanovan.
Kuten olemme kuulleet "veden väestä" - arvaamattomista ja oikukkaista, rosoisen ulkomuodon omaavista olennoista -  sekä myös
"vedenhaltijoista" jotka puolestaan olivat kauniita ja hyväntahtoisia.  

Ja kukapa ei olisi kuullut ikiaikaisia toteamuksia veden hyvää tekevästä ja rentouttavasta vaikutuksesta.

Haluamme hemmotella teitä kokonaisvaltaisesti. Saunan lempeässä lämmössä, vesi-elementein ja hoitajan käden kosketuksella.
" MINIKYLPYLÄ"  RUKAN KYLÄÄN

Aloitetaanpa vaikka tästä, "minikylpylästä".  Joulukuussa Ruka Ski Chaletsiin avattavassa Spa & Wellness salongissa tuomme uudenlaisia hyvinvoinninvonnin ulottuvuuksia palvelutarjontaamme. 

Spa osaston saunassa saat hyvät löylyn lämmöt yleisellä saunavuorolla taikka tilaussaunassa pienryhmänne kanssa.

Voit vuorotella tunnelmasaunassa ja lämminvesialtaan hyväilevissä poreissa taikka tyynnyttävän seesteisessä vedessä. Ihahduttavan kauniit yksityiskohdat Spa osastollamme ja ripaus ylellisyyttä ovat lääkettä jotka huuhtovat pois arjen kiireet ja rasitukset.

Taikka voit virkistyä ja antaa kyytiä lihasjännityksille tehokkaan vesihieronnan avulla.  Hierojan käsittely kylvyn jälkeen viimeistelee hoitavan vaikutuksen.


ERIKOISUUTEMME

On Vuodenaika sauna jossa voit tehdä visuaalisen retken Suomen ja alueemme eri vuodenaikoihin. Kuvallisen kerronnan, mieltä rikastuttavien ajatusten ja ravintola Kuksan keittiössä loihdittujen, maistuvien pikku-saunaherkkujen kera. Saunaohjelma sopii mainiosti pienseurueille monenlaisen juhlinnan oheen - ja tietenkin silloin kun haluatte tehdä arjesta juhlaa. 


HIERONTA &  HOIDOT
KAUNEUS- JA HIUSPALVELUT


Palvelukokonaisuus sauna, kylpeminen ja wellness palvelut löytyvät pian Ruka Ski Chaletsin rakennukseen avattavasta Chalet HiusStudio & Day Spasta.  Ja mikäli aina ei pääse, ei syytä huoleen, viereisessä talossa sijaitsevassa Kumpare Wellness salongistamme voit löytää lisää vapaita aikoja hierontaan, hoitoihin ja kauneuskäsittelyihin.


Aistitko vedenhaltijamme läsnäolon

Löydä Lapin ainut Vedenhaltijan Toivomuslähde Rukalta ja kuuntele mitä se kuiskii. Tämä mystinen voima kutsuu talvella revontulitaivasta, tuo kesällä kalaonnea ja kaikkina vuodenaikoina naimaonnea.  Ja kenties mitä muuta - heitä kolikko vedenhaltijan putoukseen ja kerro salaa, hiljaisesti, oma toiveesi.

Osallistu arvontaan avajaisissa

Löydä Vedenhaltijan Toivomuslähde ja vastaa siellä esitettyyn kysymykseen. Vastaamalla oikein voit voittaa 100 € lahjakortin Spa -osastomme palveluihin. Tapahtuu avajaispäivänä joulukuussa, ilmoitamme ajankohdasta myöhemmin. Vastauslomakkeet täytetään paikanpäällä.


Kysymys:  MIKÄ ON VEDENHALTIJAN NIMI ? 

1.  Vesivius
2. Kaltiovetten Haltija
3. Veden Keijukunnan Pääkeiju