Kauneus- ja hiuspalvelutTaivaallisen ihanaa hemmottelua ja luonnonmukaista ihonhoitoa

Kosmetologin hoidot

Kosmetologimme ovat saaneet talonsisäisen perehdytyksen jossa huomioidaan holistininen ote vuorovaikutuksessa ihmiseen ja ympäristöön. Kun tulet meille hoitoon, olet ammattilaisemme silmäterä koko käsittelyn ajan, sinua ei jätetä hetkeksikään yksin, silti kunnioittaen levon ja rauhan tarvettasi. Kosmetologimme lempeät kädet työskentelevät koko hoidon ajan. Ammattilaisemme varmistavat että sinun on hyvä olla. Myös hoitotilat on suunniteltu niin että ympäristön voi luoda levolliseksi ja mahdollisimman häiriöttömäksi. Meidän mielestämme kaikki tekijät; hoitovalmisteet, hoidon laatu sekä ympäristö ja mukavuus hoitopedillä ovat yhteensä kokonaisuus mikä on enemmän kuin osiensa summa. Pyrkimyksenämme on se että nämä kaikki elementit toimivat ja saamme antaa sinulle unohtumattoman, mieleenpainuvan elämyksen salongissamme.

Älä siis hämmenny jos alkaa raukaisemaan ja silmät painuu kiinni vaikket tietäisi yhtään mitä tulee tapahtumaan. Ammattilaisemme haluavat antaa sinulle hoidon aikana rauhan, ja kun hoito on päättynyt saat varmasti kaiken tarpeelisen tiedon.  

Salonkiemme kauneus- ja hiuspalveluista saat lisätietoa ajanvaraussivuiltamme tai ottamalla yhteyttä liikeeseen 044 535 3404


Käytämme hoidoissamme mm. kotimaisia Ekopharma ja BTB13 -ammattikosmetiikka tuotteita sekä Lappi Facial poronmaitovalmisteita.


Olemme Green Care Finland ry:n jäsenyritys ja sitoudumme luontoavusteisten hyvinvointipalveluiden ammattimaiseen, vastuulliseen ja tavoitteelliseen tuottamiseen.