Kirkasvalohoito


Hinnasto

Kirkasvalohoito 30 min
Kirkasvalohoito 60 min         


7 € hlö
10 € hlö

Hoitosarja 5 x 30 min
Hoitosarja 5 x 60 min


25 € hlö

45 € hlö

Hoitosarja 10 x 30 min
Hoitosarja 10 x 60 min        


35 € hlö

55 € hlö

Tietoa kirkasvalohoidosta

Kirkasvalo tuo kesäaamujen valon talven pimeyteen


Kirkasvalolaite korvaa tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Kirkasvalohoidon avulla yhä useammat selviytyvät pimeän talven aiheuttamasta kaamosrasituksesta ja -masennuksesta. Kirkasvalolaitteen käyttö onkin miellyttävä tapa hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti. 

Kirkasvalohoidolla saa pidettyä uni- ja valveillaolorytmin sekä monet muut ihmisen sisäisen kellon rytmit vakaina. Se auttaa heräämisvaikeuksissa ja päivänajan vireystilan säilyttämisessä. elatoniinihormoni, jota aivojen käpylisäke tuottaa, säätelee ihmisen uni-valverytmiä. Hormonia erittyy normaalisti yöllä. 

Melatoniini on ikään kuin ihmisen omaa unilääkettä: kun melatoniinia erittyy, ihmistä väsyttää. Ulkoisista ärsykkeistä aamuinen valo on vahvin ihmisen vuorokausirytmien tahdistaja. Melatoniini tunnetaan ihmisen vuorokausirytmin säätelijöistä parhaiten. 

Tutkimustulokset antavat selvän näytön, että valo vaikuttaa voimakkaasti melatoniinin tuotantoon. Kun kesäaamuna herää, valo tyrehdyttää melatoniinin tuotannon. Talvi poikkeaa kesäajasta niin, että herätessä on yhä pimeää. Jos melatoniinia erittyy aamulla heräämisen jälkeen (pimeään vuodenaikaan syksyllä ja talvella), ihmisen sisäinen kello menee epätasapainoon ja kesäajan vuorokausirytmi menee sekaisin. 

Teksti: Innolux. 


 Lue lisää kirkasvalohoidosta


Käytössämme on Innolux Bright sarjan Supernova kirkasvalolaite joka on Det Norske Veritasin sertifioima lääkinnällinen laite, ja takaa turvallisen käytön ja hoidon tehokkuuden. Kirkasvalolaite valmistetaan ISO9001-laatustandardin mukaisesti täyttämään laatu- ja turvallisuusasetukset. Tuotteet ovat FI-sertifioituja.







Varaa kirkasvalohoito p. 044 535 3404