L E M P E Ä    Y I N


Kaikille avoin Yin jooga 

P I E N R Y H M Ä S S Ä  1 5 €  /  H L Ö

22.10 klo 18 - 19

"Hengitän sisään, kehoni on tyyni. Hengitän ulos, hymyilen. Olen tässä ja nyt, tämä hetki on ihmeellinen" 

- Thich Nhat Hanh


Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka perustuu kehon ja mielen keskinäiselle yhteydelle. Lempeämmässä hatha-joogassa ha merkitsee aurinkoa tai miehistä energiaa (jing), tha puolestaan kuuta tai naisellista energiaa (jang). Jooga merkitsee näiden yhdentymistä.

Jooga näkee ihmisen fyysisenä, psyykkisenä ja henkisenä olentona eli kehon, hengen ja mielen kokonaisuutena. Joogaharjoitukset kehittävät näitä kaikkia kokonaisvaltaisesti.

Harjoitus tehdään hitaasti oman hengityksen tahdissa. Hengitys on sydämenlyöntien ohella luotettavin rytmi. Löytäessämme tasapainon hengityksen rytmin kanssa, se opettaa meille, kuinka päästä takaisin mielen alkuperäiseen hiljaisuuteen.

Pyydämme ennakkoilmoittautumista p. 044 535 3404
Kysy myös joogaajan iltasaunaa ja hierontatarjouksiammeJoogaohjaajana Kiki Kaan
Hei, olen Kiki, Tervetuloa tunneilleni !

" Liike on kuulunut vahvasti elämääni koko olemassaoloni ajan. Ensin teininä Suomen Naisten Liikuntakasvatusliiton ohjauksissa (vuosina 1977 ja 1978 tyttöohjaajien peruskurssit ja toimiminen ns. pikkuohjaajana kesäleireillä Oulun Virpiniemssä). Voimistelu Oulun Naisvoimistelijoissa, aktiivinen pesäpalloharrastus ja klassinen baletti pitivät minut liikkeessä. 16-vuotiaana löysin jazztanssin, josta nautin täysin siemauksin. 

Kaupallisten koulutuksien jälkeen hurahdin aerobicmaailmaan ja ohjasin erilaisia vauhdikkaita tunteja vuodet 1989-2004. Ihanat lapseni ja ohjaukset pitivät minut liikkeessä. Kouluttauduin vuonna 2001 Bodybalance-ohjaajaksi, joka avasi minulle aivan uuden, rauhallisemman maailman. Tunneissa oli häivähdys pilateksesta ja halusin tietää lisää. Kouluttauduin Helsingissä vuoden mittaisessa koulutuksessa Method Putkisto Pilates-ohjaajaksi. 

Vauhdikkaat tunnit jäivät taakse ja vuonna 2003 aloitin pilatestuntien ohjaamisen. Vuoden mittainen joogaopettajakoulutus Espoossa vuosina 2017-2018 avasi jälkeen uusia ulottuvuuksia, nyt vieläkin enemmän kuunnellen kehon tuntemuksia. 

Toivottavasti yli 30 vuoden ohjauskokemukseni välittyy sinulle, elämän mittainen opiskelu jatkuu... lämpimästi tervetuloa body- and mindtunneilleni! "