Mesikämmenen hoidot

Kansan keskuudessa karhuilla on aina ollut erityinen merkitys voiman ja mahtipontisuuden mittana.  Entisajan poppamiehet käyttivätkin taikakaluinaan tulevaisuuden ennustamisessa ja suojeluksessa karhun hampaita ja kynsiä. Karhun rasva eli "kuu" on kansanlääkinnässä käytetty aines mm. palohaavojen parantamiseen ja ihon suojaamiseen. Antaudu hoidetttavaksemme, sulje silmät ja aikamatka ikimetsiin ja "Otsojen valtakuntaan" voi alkaa....


Mesikämmenen kosketus

H O I T O P A K E T T I

Metsän kuninkaan jalkakylpy, hunajanaamio & kuorinta jonka aikana rentouttava pään ja hartianseudun käsittely. Kovettumien ja karheiden ihoalueiden hoito, rentouttava jalkahieronta  karhunrasva-balsamilla ja lämpimillä luonnonkivillä. 

89 e / 70 min / hlö

Karhunkeikaus kahdelle

J A L K A H E M M O T T E L U

Otso Karhun jalkakylvyt ja kaarnikkajuomat yhteisesti karhujen seikkailuja katsellen valkokankaalta.  Hunaja-karhunkieli kuorinta ja rentouttava jalkahieronta karhunrasvabalsamilla. 

129 e / 40 min / pari


Karhunkatselua saunanlauteilta

Lämmin sauna ja rentouttava porekylpy antaa hyvän lähdön jalkahoidolle.  

Elämyksellisyyttä saunotteluun tuo karhujen katselu valkokankankaalta ja suloisten karhunpentujen askareet.
Karhujen katselua Kaltio Day Spassa


Karhut kedolla seikkailusauna
149 e / 90 min / 3 hlö
( lisähenkilöt 49 €/hlö )


Sisältää Kaltio Span yksityiskäyttö;  sauna, poreallas, minikeittiö, kylpytossut, luonnonhunaja naamio ja kuorinta, karhu valkokangasnäytös. Pyyhkeet saa meiltä lisähintaan 5 e / kpl tai voi tuoda omat. Saunaan mahtuu max 6 hlö.


VARAUS   044 535 3404