N U T S  Wellness


K E H O N H U O L T O 

28.5. - 30.5.  2021

Terveysalan asiantuntijat tukenanne

K I S A A J I L L E

Palauttava ja tavoitteellinen hieronta toimii liikuntasuorituksen apuna ennen ja jälkeen kisa-tapahtuman. NUTS Wellness ammattilaisemme ovat erikoistuneet myös kivunhoitoon urheilu- ja lihasvammojen sattuessa mm. kinesioteippauksen avulla.


Mitä on kinesioteippaus ?

Kinesioteippaus on monipuolinen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitomenetelmä jota voidaan käyttää mm. liikkeen ohjaamiseen, kivun lievitykseen, asennon korjaamiseen, turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron edistämiseen. Käyttökohteita voivat olla mm. olka- ja kyynärpään teippaus, ranteen alueen ja sormien teippaus, selän ja lantion teippaus, polven tai nilkan alueen teippaus


NUTS Saunapalvelut

Lämmön ja veden hyvää tekevä vaikutus

NUTS Wellness tarjoaa myös huoltojoukoille ja kisayleisölle mukavaa ajanvietettä Kaltio Span sauna ja kylpytiloissa sekä hyvää tekevien hoitojen parissa. 

Nuts tarjoukset

Sauna, poreallas + hieronta KAHDELLE 189 e  (norm 209,-)
 Kaltio Spa 50 min + hieronta 50 min


Wellness paketti yhdelle
- 20 % hinnoista
Kun valitset kolme hoitoa/hierontaa

Perhesauna 3-6 hlö
26 e / hlö  (norm 29,-)
sis. Kaltio Span yksityiskäyttö


Tiedustelut ja varaus p. 044 535 3404

Olemme tehneet toimenpiteitä korona viruksen leviämisen ehkäisemiseksi niin että meillä olisi mahdollisen turvallista vierailla. Olethan ystävällinen ja perehdyt korona-infoomme, toimitaan vastuullisesti joka tilanteessa. Tervetuloa !


Kaikki oikeidet tapahtuman muutoksiin pidätetään.