RBW Helsinki

Hyvää Joulua toivottaa Ruka Beauty & Wellnesin yhteistyökumppani Lumikko poro !       kts MTV UUTISET

Pala lappia keskellä Helsinkiä

Puistokatu 1 B D 15, 00140 Helsinki

Löydätte meidät Ullanlinnasta, Kaivopuiston kupeesta, lähellä merenrantaa. Salonkimme tarjoaa energeettisesti varmasti yhden parhaimmista sijainneista nauttia hoidoista rauhassa ja hiljaisuudessa - keskellä suurkaupunkia mutta silti luonnon sylissä. Arkkitehti Waldemar Aspelinin suunnittelemassa, kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuisessa rakennuksessa pääsette irroittautumaan arjesta ja voitte tehdä myös aikamatkan menneeseen. Antiikin henkeen sisustetussa, taiteella sommitellussa salongissa hoitoihin käytettävät yrtit saa jauhaa vaikkapa itse wanhassa apteekkarin rohdosmyllyssä. 

Lappi Wellness palveluita tarjoileva hoitosalonkimme on saanut alkunsa Rukalla pian kymmenen vuotta sitten - ja toimii siellä edelleenkin. Ja nyt pala lappia on rantautunut hyvinvointipalveluiden muodossa myös Helsinkiin. Voitte kokea kanssamme mieleenpainuvia hetkiä, aitoa pohjoisen tunnelmaa, sen lämpöä ja välittömyyttä.  Ja  itse "Lapittaren" eli hoitolayrittäjä Sanna Jugan paikalla ollessa voitte kuulla Kuusamolaisia sananlaskuja, ikiaikaisia viisauksia ja samalla kokea ripauksen niin sitä maailmallakin tunnettua "lapin hulluutta".  Tervetuloa lämpimästi !


Tarjoamme myös parihoitomahdollisuuden ja järjestämme hemmotteluohjelmaa pienryhmille. Varatkaahan siis hyvän olon pikkujouluohjelmanne hyvissä ajoin ! p. 044 535 3404