RBW Rukatunturi


Wellness klassikoita ja Lapin erikoisuuksia


Rukan hoitotarjonta on suunniteltu siten että saatavilla on jo pitkään käytettyjä, klassisia hyvinvointipalveluita. Lisäksi tarjoilemme lapin henkeen mukautuvia hoitoja, kapin erikoisuuksia, joissa käytämme mm. marjauutteita, savea, yrttejä, luonnonkiviä ja muita luonnon aineksia. Meillä voitte nauttia vaikkapa nostalgisen tassuammeen rohdoskylvyssä ! 

Oriental Wellness hoidot tarjoavat  Ayurvedaa ja kehoterapiassa hoidetaan Horstmann tekniikalla.

Rukan hoitolalla on pitkät perinteet, sillä olemme toimineet alueella pian kymmenen vuoden ajan. Aluksi teimme alueella  mökkikäyntejä ja hoidimme Rukalla vierailevia matkailijoita hotelleissa ja eri matkakohteissa. Vuonna 2012 perustimme ensimmäisen hoitolamme Rukan hiihtostadionille, stadionin torniin, jonka jälkeen vuonna 2016 jatkoimme toimintaamme täysin uudistetuissa, remontoiduissa tiloissa Rukan kauppakeskus Kumpareessa. Olemme aina säilyttäneet toiminnassamme asiakaslähtöisen ajatuksen joka ilmenee esimerkiksi aukioloajoissamme. Meillä voitte nauttia hoidoista ajanvarauksella aamuin illoin, eritoten ilta- ja viikonloppuajat ovat suosittuja.

Tämänhetkinen hoitovalikoimamme on muotoutunut pitkässä ajansaatossa eri puolilta maailmaa vierailleiden asiakkaiden ja heidän toiveidensa mukaisesti. Hoitoympäristö on rakennettu tukemaan hyvinvointivaikutusta ja luontoa  -sitä mikä niin monelle matkailijalle on se tärkeä, voimaa antava asia. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi hyvää tekeviin hoitoihin Rukalle !