Hyvää mielelle ja keholle


K E H O N H U O L T O A

Syyslomaviikoilla   4 2  j a  4 3


Terveysalan asiantuntijat tukenanne

Kehonhuoltoviikoilla keskitymme lihashuoltoon sekä fyysisen ja mielikehon hyvinvointiin. Fysioterapeuttisen hoitokäsittelyn yhteydessä saat tietoa kehosi toimivuudesta, vinkkejä terveyden ylläpitoon ja apua ongelma-alueiden hoitoon. Koulutetun hierojan rentouttavaa ja tavoitteellista hierontaa antavat nais- ja mieshierojamme. Sekä aivan lopuksi - Kaltio Span saunassa ja hellivissä poreissa huuhtoutuvat pois myös maalliset arjen tomut ja murheet.

Edut

Tutustu antiimme ja huomaa jäljempänä myös kehonhuoltoviikkojen edut käyttäessäsi palveluita.


F Y S I O T E R A P I A

Fysioterapeutti on kehontuntemuksen mestari ja saat tietoa tämänhetkisestä kehosi voinnista. Akuutteja ongelma-alueita voidaan hoitaa eri tekniikoita käyttäen tai laatia tuloksellinen hoitosuunnitelma pitkään jatkuneelle vaivalle.

Fysioterapeuttinen käsittely ( 75 eur / 55 min ) sisältää tarpeiden mukaan venytyksiä, hierontaa, nivelten mobilisointia,  lämpökäsittelyä, lymphatouch hoitoa, lihasten rentouttamiseen ja palautumiseen käytettävää Hypervolt laitehoitoa,

H I E R O N T A

Koulutettu hieroja on lihashuollon taitaja. 
Klassinen- ja urheiluhieronta auttavat rentoutumiseen,  palautumiseen sekä myös tavoitteelliseen hoitamiseen ongelma-alueille kohdistuen. Urheiluhieronta on tehostetumpi käsittely kuin klassinen hieronta.

Hieronta ( 65 eur / 50 min ) sisältää tarpeiden mukaan mm. lihasta muokkaavia liu`utus, painallus, puserteluotteita, ravistelua ja venytyksiä. Hieronta tehdään toivomillenne kehon alueille.

K A L T I O  S P A

Kaltio Span aisteja hellivä ympäristö täydentää lomakokemuksianne ja tilan voi varata yksityisesti vaikka koko perheelle. 

Saunan hinta: kahdelle 37 eur/ tunti / hlö. 3 - 6 hengelle 27 eur / tunti / hlö

Hinnat sis. Kaltio Span yksityiskäyttö; sauna, poreallas, minikeittiö, tossut, suihkutuotteet, juomavesi. Saat pyyhkeen meiltä lisämaksusta 5 eur/kpl tai voi tuoda omat.

Ota omat auma-asut mukaan !

Kehonhuoltoviikkojen edut

FYSIOTERAPIA
- fysioterapeutin käsittelyn yhteydessä saat kotihoito-ohjeet ja verenpainemittauksen veloituksetta. 

HIERONTA
- kun varaat kaksi 50 minuutin klassista/urheiluhierontaa saat 12 eur alennuksen Kaltio Span yksityiskäyttöön. 2 x 50 min hieronnan yhteishinta on 130 eur

Hoitovarauksen voi tehdä myös puhelimitse p. 044 535 3404


Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin tapahtuman toteutumisen osalta.