Terveyttä edistävät palvelut


Terveyttä ylläpitävät ja edistävät palvelut


Meillä terveyttä tukeviin palveluihin luokitellaan tavoitteellisesti ja säännöllisesti käytettävät keholliset hoito -ja hierontapalvelut sekä jotkut akuutteihin oireisiin tai vammoihin liittyvät kehonkäsittelyt. Nämä siten että palvelua antava hoitaja on opiskellut koululääketieteen perusteet ja sen lisäksi käynyt opintoja oman koulukuntansa hoitosuuntaukseen painottuen. Terveyttä tukevina hoitoina katsotaan myös tietyt laitteiden välityksellä otetut hoidot.LIHASHUOLTO

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, hot oil aromahieronta, fysioterapeuttinen käsittely


KEHONHUOLTO
ns. pehmeät hoitomuodot kuten horstmann kehoterapia,  ayurveda, luontaisterapiahoidot, saunaterapia.
LAITTEET
Infrapunasauna
Kirkasvalohoito


Mikä ero on lihashuollolla ja kehonhuollolla ?

Meidän määritelmiemme mukaan lihashuolto ja kehonhuolto kulkevat osin päällekkäin  mutta ero on siinä että lihashuoltoa käytetään voimakkaammin ja täsmällisemmin juuri lihasta muokkaavaan hierontaa n kun taas kehonhuolto sisältää kokonaisvaltaista mielen ja kehon hoitoa, jolloin lihaskäsittelyä voi olla, mutta se on kevyempää, eikä toimi pääosassa hoidon sisältöä.


Koululääketiede vai luontaislääketiede ?

Meille tämä ei ole joko -tai kysymys emmekä aseta kumpaakaan etusijalle. Ajattelemme että rinnan molemmat olisivat hyödyllisiä mutta tilanteesta riippuen toinen voi olla vaihtoehtona soveltuvampi.