Terveyttä ylläpitävät ja edistävät palvelut

Meillä terveyttä tukeviin palveluihin luokitellaan tavoitteellisesti ja säännöllisesti käytettävät keholliset hoito -ja hierontapalvelut kuten klassinen hieronta ja urheiluhieronta.  Lisäksi jotkut akuutteihin oireisiin tai vammoihin liittyvät kehonkäsittelyt. Nämä siten että palvelua antava henkilö on opiskellut koululääketieteen perusteet ja sen lisäksi käynyt opintoja oman koulukuntansa hoitosuuntaukseen painottuen.

Lihashuolto


Varaa aika koulutettujen hierojiemme klassiseen tai urheiluhierontaan

Mikä ero on lihashuollolla ja kehonhuollolla ?

Meidän määritelmiemme mukaan lihashuolto ja kehonhuolto kulkevat osin päällekkäin  mutta ero on siinä että lihashuoltoa käytetään voimakkaammin ja täsmällisemmin juuri lihasta muokkaavaan hierontaa n kun taas kehonhuolto sisältää kokonaisvaltaista mielen ja kehon hoitoa, jolloin lihaskäsittelyä voi olla, mutta se on kevyempää, eikä toimi pääosassa hoidon sisältöä. Kehonhuoltoa voisivat olla vaikkapa vyöhyketerapia, horstmann terapia ja ayurveda.


Koululääketiede vai luontaislääketiede ?

Meille tämä ei ole joko -tai kysymys emmekä aseta kumpaakaan etusijalle. Ajattelemme että rinnan molemmat olisivat hyödyllisiä mutta tilanteesta riippuen toinen voi olla vaihtoehtona soveltuvampi.