Day Spa hyvinvointipäivä

K E S Ä T A R J O U S 

225 €

norm 249,-

H O I T O M E N U  |  kesto 3 h
 Hellivä karpalo-jalkahoito 45 min
Hellivä hilla vartalohoito 50 min

V Ä L I A I K A

Hellivä Mustikka-kasvohoito 45 min


Hoito-ohjelma sisältää väliajan jolloin huolehdimme nesteytyksestänne ja tarjoilemme kuusenkerkkä-puolukka juhlajuomaa raikkaiden marjojen ja pikku-suolaisen kera. 

Kesätarjous on voimassa elokuun loppuun saakka.

Mielihyvää mustikasta

Hellivä mustikka-kasvohoito

Olet varmaan kuullutkin että mustikkaa käytettiin jo muinoin kansanlääkinnässä mm. ruoansulatusvaivojen hoitoon, mutta tiesitkö että että mustikasta saadut ravinteet ovat myös ulkoisesti iholla hyvin vaikuttavia ja silti hellävaraisia ? Ja että tänäpäivänä meillä on olemassa kotimaista kosmetiikkatuotantoa jolloin puhtaat arktiset aromit ja luomumarjojen vaikuttavat ainekset tulevat suoraan omista metsistämme.

MUSTIKKA

Vaccinium Myrtillus

Sisältää A- ja B-vitamiinia, ja on myös hyvä C-vitamiinin, magnesiumin ja kalsiumin lähde. Mustikan on havaittu sisäisesti nautittuna pienentävän mm. sydän- ja verisuonisairauksien ja silmäsairauksien riskejä.

Mustikka valmisteet

Sisältävät tärkeitä omega-rasvahappoja sekä ihoa suojaavia antioksidantteja. Käytetään myös hoitovoiteena couperosa iholle ja peroraalidermatiittiin eli suunympärysihottumaan. 

Hellivä mustikka-kasvohoito

Hoidon jälkeen iho on raikas, pehmeä ja hyvinvoiva. Miedosti tuoksuva kasvohoito on antanut iholle kosteutta ja ravinteita ja tämä hellävarainen hoito sopii myös lapsille.

Heleyttä hillasta

Hellivä Hillahieronta & Hellivä Hillavartalohoito

HILLA
Rubus chamaemorus

Myös nimillä Lakka, Valokki ja Suomuurain. Sis. mm. C- ja E-vitamiineja, kuituja ja folaatteja sekä tärkeitä ellagitanniineita, joiden on sisäisesti käytettynä todettu hidastavan suolistobakteerien ja joidenkin vakavien sairauksien etenemistä.

Hilla valmisteet

Ihoöljy sisältää hilla siemenöljyn lisäksi myös antioksidanttista ja ravitsevaa viinirypäleen siemenöljyä ja ihonkimmoisuutta lisäävää inkapähkinäöljyä. Korkealaatuinen ihoöljy on nopeasti imeytyvä ja mietotuoksuinen.

Hellivä Hilla vartalohieronta

Heleyttää ja kosteuttaa ihoa, pehmentää ja lisää ihon kimmoisuutta.  Hilla vartalohieronnassa iho saa arvokkaita ravinteita ja hyvänolon tunne valtaa mielen hellien ja hoitaen.

Karaistusta karpalosta

Hellivä karpalo-jalkahoito

Kansanlääkinnässä karpaloa on käytetty mm. vauvojen suusammaksen hoitoon, virtsatulehduksiin ja vähähappoisesen vatsan hoitoon. Myös haavoja karpalolla on puhdistettu. 

KARPALO

Vaccinium oxycoccus, V. microcarpum

Sisältää flavonoideja, antioksidantteja, A,B,C,E ja K vitamiineja- ja hivenaineita. Sisäisesti käytettynä ehkäisee tulehdusten syntymistä ja marjan happamuus tehostaa ruoansulatusta.

Karpalo valmisteet

Jalkahoitoon käytettävät valmisteet raikastavat ja puhdistavat, antavat vastustuskykyä ja virkistystä väsyneille jaloille, poistavat epäpuhtauksia ja hidastavat ihon tulehdusten syntyä.

Hellivä karpalo-jalkahoito

Jalkahoidon jälkeen jalkojen iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta sekä jalkapohjat pehmeältä. Jalat ovat lämpimät ja jalkahieronnan vaikutuksesta rentoutuneet.

Varaa oma hoitopäiväsi

Puhelin 044 535 3404