Pohjoisen luonnon 


A L K U V O I M A A
Täydellinen
Day Spa paketti yhdelle

A R K T I S I N   A R O M E I N

313 € / 3 h / hlö

H O I T O M E N U
* Hellivä karpalo-jalkahoito 40 min
* Hellivä hilla vartalohieronta 50 min

* Lämminkivi kasvo-hemmottelu 30 min
* Hellivä mustikka-kasvohoito 45 min


Hoito-ohjelma sisältää väliajan jolloin huolehdimme nesteytyksestänne ja tarjoilemme tervetuliais-juoman pienen välipalan kera.

Mielihyvää mustikasta

Hellivä mustikka-kasvohoito

Olet varmaan kuullutkin että mustikkaa käytettiin jo muinoin kansanlääkinnässä mm. ruoansulatusvaivojen hoitoon, mutta tiesitkö että että mustikasta saadut ravinteet ovat myös ulkoisesti iholla hyvin vaikuttavia ja silti hellävaraisia ? Ja että tänäpäivänä meillä on olemassa kotimaista kosmetiikkatuotantoa jolloin puhtaat arktiset aromit ja luomumarjojen vaikuttavat ainekset tulevat suoraan omista metsistämme.

MUSTIKKA

Vaccinium Myrtillus

Sisältää A- ja B-vitamiinia, ja on myös hyvä C-vitamiinin, magnesiumin ja kalsiumin lähde. Mustikan on havaittu sisäisesti nautittuna pienentävän mm. sydän- ja verisuonisairauksien ja silmäsairauksien riskejä.

Mustikka valmisteet

Sisältävät tärkeitä omega-rasvahappoja sekä ihoa suojaavia antioksidantteja. Käytetään myös hoitovoiteena couperosa iholle ja peroraalidermatiittiin eli suunympärysihottumaan. 

Hellivä mustikka-kasvohoito

Hoidon jälkeen iho on raikas, pehmeä ja hyvinvoiva. Miedosti tuoksuva kasvohoito on antanut iholle kosteutta ja ravinteita ja tämä hellävarainen hoito sopii myös lapsille.

Heleyttä hillasta

Hellivä Hillahieronta

Kun hillaa on pöydässä voi sanoa että on parhaimmat pidot. Hilla on myös marjoista suuritöisin sillä se poimitaan suolta. Ihonhoidossa hilla-marjauute on erittäin arvostettu, ravinteikas marja, vartaloöljyssämme on miedosti hillainen tuoksu jota hengittäessä tulee hyvälle mielelle.

HILLA
Rubus chamaemorus

Myös nimillä Lakka, Valokki ja Suomuurain. Sis. mm. C- ja E-vitamiineja, kuituja ja folaatteja sekä tärkeitä ellagitanniineita, joiden on sisäisesti käytettynä todettu hidastavan suolistobakteerien ja joidenkin vakavien sairauksien etenemistä.

Hilla valmisteet

Ihoöljy sisältää hilla siemenöljyn lisäksi myös antioksidanttista ja ravitsevaa viinirypäleen siemenöljyä ja ihonkimmoisuutta lisäävää inkapähkinäöljyä. Korkealaatuinen ihoöljy on nopeasti imeytyvä ja mietotuoksuinen.

Hellivä Hilla vartalohieronta

Heleyttää ja kosteuttaa ihoa, pehmentää ja lisää ihon kimmoisuutta.  Hilla vartalohieronnassa iho saa arvokkaita ravinteita ja hyvänolon tunne valtaa mielen hellien ja hoitaen.

Karaistusta karpalosta

Hellivä karpalo-jalkahoito

Kansanlääkinnässä karpaloa on käytetty mm. vauvojen suusammaksen hoitoon, virtsatulehduksiin ja vähähappoisesen vatsan hoitoon. Myös haavoja karpalolla on puhdistettu. 

KARPALO

Vaccinium oxycoccus, V. microcarpum

Sisältää flavonoideja, antioksidantteja, A,B,C,E ja K vitamiineja- ja hivenaineita. Sisäisesti käytettynä ehkäisee tulehdusten syntymistä ja marjan happamuus tehostaa ruoansulatusta.

Karpalo valmisteet

Jalkahoitoon käytettävät valmisteet raikastavat ja puhdistavat, antavat vastustuskykyä ja virkistystä väsyneille jaloille, poistavat epäpuhtauksia ja hidastavat ihon tulehdusten syntyä.

Hellivä karpalo-jalkahoito

Jalkahoidon jälkeen jalkojen iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta sekä jalkapohjat pehmeältä. Jalat ovat lämpimät ja jalkahieronnan vaikutuksesta rentoutuneet.

Lempeyttä luonnonkivistä

Lämminkivi kasvohemmottelu


Hoitavat luonnonkivet

Sileiden kivien suloinen lämpö ja kosketus kasvojen iholla rentouttaa mieltä ja kasvojen pieniä lihaksia. 

* Hoitoja voi varata myös yksittäin ONLINE varauksestamme.

Varaa oma Day Spa pakettisi tästä

Soita    044 535 3404 

tai lähetä lomake niin olemme pian yhteydessä !