Sukella Siniseen Hetkeen


Sininen Hetki

179 € / 120 min

Sininen Hetki hemmottelupaketti luo levollista tunnelmaa ja vie mukanaan "rauhan retriitille".

Meditatiivinen matka alkaa yksityisellä sauna- ja kylpyhetkellä Kaltio Spa:n tunnelmallisella saunaosastolla.

Antaudu porekylvyn lämpimään syleilyyn ja nauti hetkestä. Asettaudu makuulleen saunan lauteille, sulje silmät - nyt on aikaa haaveilulle.

Tunne kuinka lämpö ja hyvä olo valtaa mielen ja keho alkaa rentoutumaan. Hengitä vielä syvään, pian olet valmis vastaanottamaan hoitoa.

Sininen Hetki hoito-osuus alkaa Metsän Taiga vartalokuorinnalla ja lempeällä luonnonöljyhieronnalla. Kasvojen iho saa hoitoa ja hemmottelua kotimaisilla kasvi- ja marjauutteita sisältävillä aineksilla.

Sininen Hetki

Hemmottelupaketti
S I S Ä L T Ä Ä

- Kaltio Spa saunaosasto yksityisesti ( 40 min )
- Arktisia aromeja Bjarmia Kuusenkerkkä-Puolukka juhlajuoma
- Metsän Taiga Vartalokuorinta & luomuöljyhieronta
- Kasvohemmottelu pohjoisen luonnon kypsyttämillä luomuvalmisteilla

Ohjelman yhteiskesto on 2 tuntia. Pakettiin kuuluu pyyhkeet, tossut, kylpytakki ja spa-suihkutuotteet. Tuo omat uima-asut mukanasi.

Sininen Hetki "I heure bleue" on luonnonilmiö joka on havaittavissa kirkkaalla säällä aamu- ja iltahämärän taitteessa. Valo on sinertävää otsonin aiheuttaman Chappuis-absorption takia. Sininen hetki kestää pohjoismaissa noin 40 minuuttia. Sinisen hetken valo ja tunnelma koetaan rauhoittavana ja nostalgisena. Kuva: Ruka-Kuusamo Matkailu ry

Haluatko jakaa ainutlaatuisen sinisen tunnelman ?

Tämä hoitopaketti on toteutettavissa myös kahdelle samanaikaisesti.Kaltio Spa. Kuva: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Harri Tarvainen.