Kasvohoidot
Mikä on kauneutenne salaisuus


Onnen tunteet, oikea ravinto ja huolellinen ihon hoito ?

Ravitsevat ja rentouttavat kasvohoidot

Hellivä kasvohoito, puhdistava kasvohoito vai luonnonmukainen kasvohoito ? 

Kasvohoito saa aikaan raikkaan ja heleän ihon sekä iloisen mielen. Kasvohoito on myös mieltä tyynnyttävä kokemus ja hyvää vastalääkettä arjen kiireille. Tutustukaa valikoimamme kasvohoitoihin, saatte lisätietoa klikkaamalla kuvaa. 


Poronmaitokasvohoito
119 e / 50 min

ELÄMYKSELLINEN, RAVITSEVA


Ayurvedinen pää ja kasvohoito
79 € / 50 min

RENTOUTTAVA


Hellivä kasvohoito
69 € / 45 min

HEMMOTTELEVALapin Ukon kasvohoito  
87 € / 60 min 

MIEHEN IHOLLE


Ekopharma kasvohoito 

89 € / 60 min

LUONNONMUKAINEN


BTB13 Erikoiskasvohoito

125 € / 75 min

ANTI AGE 

Classic Facial kasvohoito 

89 € / 60 min

PUHDISTAVA

Ruusu-Savi kasvohoito
123 € / 90 min

KOKONAISVALTAINEN

Varaa aika kasvohoitoon

Kunnioitusta ihonhoitoa ja luontoa kohtaan puhtailla, kotimaisilla valmisteilla. Ekopharma ja BTB13

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.BTB13 ANTI-AGE

Nuorekkaan ihon salaisuus
BTB13™on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Yhdiste on laajalti patentoitu ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta.

 BTB13™ Anti-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. 

Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Anti-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

Terve ja kaunis iho luomumarjojen voimin

Puhtaiden Ekopharma -valmisteiden luonnolliset pääraaka-aineet, marjat ja kasvisuutteet, antavat parhaan mahdollisen hoidon ihollenne.

Klikkaa
tästä ja aloita  

Klikkaa
tästä ja
aloita

Klikkaa
tästä ja
aloita