Kasvohoidot
Mikä on kauneutenne salaisuus


Onnen tunteet, oikea ravinto ja huolellinen ihon hoito ?

Ravitsevat ja rentouttavat kasvohoidot

Hellivä kasvohoito, puhdistava kasvohoito vai luonnonmukainen kasvohoito ? 

Kasvohoito saa aikaan raikkaan ja heleän ihon sekä iloisen mielen. Kasvohoito on myös mieltä tyynnyttävä kokemus ja hyvää vastalääkettä arjen kiireille. Tutustukaa valikoimamme kasvohoitoihin, saatte lisätietoa klikkaamalla kuvaa. 


Hellivä mustikka-kasvohoito
75 € / 45 min

HELLÄVARAINENAyurvedinen pää ja kasvohoito
79 € / 50 min

RENTOUTTAVA


Ruusu-Savi kasvohoito
119 € / 75 min

ANTI AGE, RENTOUTTAVA


BTB13 Erikoiskasvohoito

129 € / 75 min

ANTI AGE , TEHOKAS

Classic Facial kasvohoito 

89 € / 60 min

PUHDISTAVA

Jos haluat pitkäkestoisemman hoidon valitse lisäpalveluista kasvohieronta. Myös ripsien ja kulmien käsittelyt lisäpalveluina.

Varaa aika kasvohoitoon

Kunnioitusta ihonhoitoa ja luontoa kohtaan puhtailla, kotimaisilla valmisteilla. Ekopharma ja BTB13

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.BTB13 ANTI-AGE

Nuorekkaan ihon salaisuus
BTB13™on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Yhdiste on laajalti patentoitu ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta.

 BTB13™ Anti-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. 

Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Anti-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

Terve ja kaunis iho luomumarjojen voimin

Puhtaiden Ekopharma -valmisteiden luonnolliset pääraaka-aineet, marjat ja kasvisuutteet, antavat parhaan mahdollisen hoidon ihollenne.

Klikkaa
tästä ja aloita  

Klikkaa
tästä ja
aloita

Klikkaa
tästä ja
aloita