Palkitse jalkojasi pitkän päivän jälkeen

Jalkahoidot

Tutustu jalkahoitoihin joita olemme suunnitelleet tarjolle eri tarpeita huomioiden. Jalkahoito voi olla pedikyristinen, hemmotteleva tai rentouttava jalkahoito joka sisältää jalkahierontaa.

Hellivä karpalo-jalkahoito 

69 € / 40 min

HEMMOTTELEVA

sis. karpalovaahto jalkakylpy ja hartiarentoutus,  jalkojen ja säärien karpalo kuorinta-naamio ja rentouttava jalkahieronta. Karpalolla on puhdistava ja tulehdusta ehkäisevä ominaisuus.
* vaihtoehtoisesti jalkahieronnan tilalle voi ottaa karheuksien ja
 kovettumien poiston ja jalkojen rasvauksen.


Perusjalkahoito 
87 € / 60 min

PEDIKYRISTINEN

sis. jalkakylpy, kuorinta, karheuksien ja kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen, mahdollisen jalkaongelman, kuten känsän tai sisään kasvaneen kynnen hoito, jalkojen rasvaus.

Spa & Relax jalkahoito
113€ / 75 min

KOKONAISVALTAINEN

sis. jalkakylpy ja hartiarentoutus, jalkojen ja säärien Hilla kuorinta-naamio, karheuksien ja kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen, rentouttava kuumakivihieronta jaloille.


Lapin Ukon Jalkahoito
87 € / 60 min

TEHOKAS

sis. vaikuttava jalkakylpy, kovettumien ja karheiden poisto, luonnonmukainen, ravitseva kuorinta-naamio jaloille ja säärille, aktivoiva jalkapohjien käsittely pihka-balsamilla ja rentouttava jalkojen kuumakivihieronta.


Lisäpalvelut

Jalkahoitoihin on mahdollista ottaa maksullisia ja maksuttomia lisäpalveluita.

*Maksulliset lisäpalvelut: kynsien lakkaus, pidennetty jalkahieronta, päähieronta tai käsihieronta.
* Maksuttomat lisäpalvelut: lämmitetty hoitopöytä, teetarjoilu, hiljaisuus käsittelyn aikana, maskin pukeminen käsittelyn ajaksi.

Varaa aika jalkahoitoon

Katso ja varaa toimipisteidemme vapaina olevat jalkahoitoajat tai varaa puhelimitse p. 044 535 3404