Hoitoelämyksiä pienseurueille

Hyvää oloa ja mielenkevennystä

Oletko jo oivaltanut että Day Spa päivä taikka puolikas voisi sopia teidänkin lomaanne  ?

Voimme räätälöidä  juuri sinun ryhmäkokoasi ja toiveitasi mukaillen teille ihanan vierailupäivän. Lähetä tiedustelu sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.


Koko perhe mukaan yhteiseen ilonpitoon
 

Seurueesi voi koostua mistä vain - kaveriporukasta, omasta perheestä, työyhteisöstä tai harrastajapiireistä. Ryhmäkoko ei ole este ! Jo kolmesta koostuu ryhmä ja erittäinkin mukava tapahtuma wellness palveluiden äärellä. Sadepäivälle, välipäivälle tai vaikkapa joka päivälle ! Meiltä saa myös hoitoja lapsille ja senioreille, kaikki ikäpolvet pääsevät osallistumaan ihanaan hyvän olon tapahtumaan.

Pieniä nautintoja liikkumisen vastapainoksi

Voit yhdistää lomaasi kaikki hyvinvoinnin elementit;  luontoretket, erilaiset aktiviteetit, makoisa ruoka ja hyvät yöunet unohtamatta lihaspalautumista ja iltaa kohden tyynnyttäviä hyvän olon hoitoja. 

Voiko tämä olla totta ?

Illat ovat suosittua hoitoaikaa ja saattaa olla että lähdettyänne meiltä kello on jo melkein kymmenen ! ja pääset suoraan yöunille.  Voit viettää seurueesi kanssa ulkoilupäivää rauhassa ja viihtyä luonnossa niin pitkään kuin haluat, hoitopalveluita on vielä myöhäis-iltaankin asti saatavilla.

Lähetä tiedustelu

Ole hyvä ja lähetä lomake niin saat ehdotuksemme ryhmäohjelmasta. Viestikenttään voit kirjoittaa lisätietoa toiveistanne.
Iloa ja hyvää oloa