Inkivääri karkoittaa koleuden

Inkivääri vartalohoito

159 € / 1 h 40 min

Lämmin, aromaattinen Inkiväärivartalohoito antaa vastustuskykyä kolotusten ja rasituksen altistamalle keholle. Eksoottinen tuoksu vaikuttaa kokonaisvaltaisesti aistikeskusten kautta samalla kun hieronta pehmentää lihaksia ja inkivääri hoitaa palautumista kaipaava kehoa.


Inkivääri vartalohoito sisältää ihosolukkoa uudistavan vartalon kuivaharjauksen, lämpimän inkivääriöljyhieronnan ja lopuksi inkivääri-käärehoidon jaloille jonka aikana nautit lämpöpeitteissä rentouttavasta päähieronnasta. Hoidon jälkeen tarjoillaan terveysvaikutteinen inkivääri tee.

Kuinka inkivääri vaikuttaa ?
Inkivääri, Zingiber officinale on yksisirkkainen ruohovartinen kasvi joka on lähtöisin aasiasta. Mausteena ja luontaislääkkeenä käytettävää inkivääriä on viljelty muinaisista ajoista lähtien. Samaan heimoon Inkiväärin kanssa kuuluvat muunmuassa kardemumma ja kurkuma.


Inkiväärin vaikutuksia

Ulkoisesti, kuten hierontaöljyssä käytettynä inkiväärin on huomattu lämmittävän ja auttavan kolotuksiin, lihas- ja nivelvaivoihin.

Sisäisesti käytettynä inkiväärillä on myös monia vaikutuksia, siitä on saatu apua mm. ruoansulatusvaivoihin, matkapahoinvointiin ja kuukautiskipuihin ja inkiväärin on todettu olevan tehokas apu myös flunssan ennaltaehkäisemisessä.  

Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja herkkävatsaisen voi olla parempi pidättäytyä käyttämästä inkivääriä suunsisäisesti.
Hyviä hoitohetkiä