Inkivääri karkoittaa koleuden

Inkivääri vartalohoito

135 € / 1 h 40 min

Lämmin, aromaattinen Inkivääri vartalohoito sopii täydellisesti tähän vuodenaikaan sillä se hoitaa ja antaa vastustuskykyä kylmyyden ja rasituksen altistamalle keholle. Samalla lämmin olo ja inkivääri hellii aistikeskuksia täyteläisen eksoottisella tuoksullaan...voit melkeinpä nukahtaa...


Inkivääri vartalohoito sisältää raikkaan, ihosolukkoa uudistavan inkiväärikuorinnan, lämpimän inkivääriöljyhieronnan, kuuman inkivääri-käärehoidon jaloille ja hellivän marjauute-inkivääri kasvonaamion sekä päähieronnan. Hoidon jälkeen tarjoillaan terveysvaikutteinen hunaja-inkivääri tee.

Kuinka inkivääri vaikuttaa ?
Inkivääri, Zingiber officinale on yksisirkkainen ruohovartinen kasvi joka on lähtöisin aasiasta. Mausteena ja luontaislääkkeenä käytettävää inkivääriä on viljelty muinaisista ajoista lähtien. Samaan heimoon Inkiväärin kanssa kuuluvat muunmuassa kardemumma ja kurkuma.


Inkiväärin vaikutuksia

Ulkoisesti, kuten hierontaöljyssä käytettynä inkiväärin on huomattu lämmittävän ja auttavan kolotuksiin, lihas- ja nivelvaivoihin.

Sisäisesti käytettynä inkiväärillä on myös monia vaikutuksia, siitä on saatu apua mm. ruoansulatusvaivoihin, matkapahoinvointiin ja kuukautiskipuihin ja inkiväärin on todettu olevan tehokas apu myös flunssan ennaltaehkäisemisessä.  Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja herkkävatsaisen voi olla parempi pidättäytyä käyttämästä inkivääriä suunsisäisesti.
Hyviä hoitohetkiä