Korona UKK

Usein kysytyt kysymykset

1. Onko jotain mitä voisin tehdä saapuessani hoitolaan ?
- suosittelemme koronavilkun lataamista puhelimeenne: www.koronavilkku.fi
- käsien saippuapesu ja desinfiointi
- hoitoon mukaan paperi jonka voi laittaa suun eteen mahdollisten yskösten varalle

3. Pitääkö teillä käyttää maskia tai saako teiltä maskin jos omaa ei ole mukana ?

- asiakas käyttää maskia mikäli se valitsemassanne hoidossa on mahdollista. Jos omaa ei ole mukana, saatte maskin meiltä veloituksetta. Hoitajat käyttävät maskia ja halutessanne voitte pyytää heitä käyttämään myös suojavisiiriä.

1. Mitkä ovat peruutusehtonne jos joudun perumaan hoidon koronavirus tartunta epäilyn vuoksi ?

- toimimme Korona tilanteen vallitessa joustavasti ja hoidon voi siirtää tai perua maksutta. On tärkeintä meidän kaikkien toimia vastuullisesti ja ehdoton sääntö on se että mikäli ilmenee koronan (flunssan) oireita, tai jos on vieraillut korona-tartunnan saaneen, esim. karanteenissa olevan luona, on syytä siirtää hoitoaikaa, tai jos ei se ole mahdollista niin perua se kokonaan.

2. Yleensä olen saapunut hoitoon hyvissä ajoin ja on ollut mukavaa odotella viihtyisässä aulassanne. Onko yleisötila nyt käytössä vai olisiko syytä ajoittaa tulo juuri ennen hoidon alkua niin tulisi vierailtua mahdollisimman vähän eri tiloissa ?

- riittää kun saapuu paikanpäälle muutamaa minuuttia ennen alkua, jolloin edellinen asiakas on jo lähtenyt ja tiloissa on tehty puhdistus/desinfiointi. Yhteisten aulatilojen käyttöä pyritään rajoittamaan siten etteivät ne pääse ruuhkaantumaan.


Tuliko sinulle mieleen jotain koronasta liittyen palveluihimme ? 

Voit kysyä oheisella lomakkeella.