Korona UKK

Usein kysytyt kysymykset

1. Mitkä ovat peruutusehtonne jos joudun perumaan hoidon koronavirus tartunta epäilyn vuoksi ?
- toimimme Korona tilanteen vallitessa joustavasti ja hoidon voi siirtää tai perua maksutta. On tärkeintä meidän kaikkien toimia vastuullisesti ja ehdoton sääntö on se että mikäli ilmenee koronan (flunssan) oireita, tai jos on vieraillut korona-tartunnan saaneen, esim. karanteenissa olevan luona, on syytä siirtää hoitoaikaa, tai jos ei se ole mahdollista niin perua se kokonaan.

2. Yleensä olen saapunut hoitoon hyvissä ajoin ja on ollut mukavaa odotella viihtyisässä aulassanne. Onko yleisötila nyt käytössä vai olisiko syytä ajoittaa tulo juuri ennen hoidon alkua niin tulisi vierailtua mahdollisimman vähän eri tiloissa ?

- tässä tilanteessa kannattaa ajoittaa tulo muutamaa minuuttia ennen alkua, jolloin edellinen asiakas on jo lähtenyt ja yleisissä tiloissa on tehty puhdistus/desinfiointi. Teidät pyydetään ensin pesemään kätenne ja sen jälkeen hoitaja ohjaa teidät hoitohuoneeseensa. Yhteisen aulatilan käyttöä pyritään ainakin vähentämään vaikka kiellettyä se ei ole.

3. Pitääkö teillä käyttää maskia tai saako teiltä maskin jos omaa ei ole mukana ?
- maskin käyttö asiakkaalla ei ole pakollista mutta maskeja, suojakäsineitä ja paperia on saatavilla hoitoloissamme. Niitä voi käyttää taatakseen toisten ja oman turvallisuutensa. Nenäpaperi kannattaa napata matkaan jonka saa suojaksi suun eteen jos täytyy yskäistä vaikkapa katupölyn takia, tai aivastaa kukinnasta aiheutuvan allergisen reaktion vuoksi. On tavallista että makuuasennossa selällään nousee ärsytyksestä johtuva lima pintaan ja kurkkua alkaa kutittaa, jolloin on hyvä tukahduttaa yskös paperiin


Tuliko sinulle mieleen jotain koronasta liittyen palveluihimme ? 

Voit kysyä oheisella lomakkeella ja pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian