Korona UKK

Usein kysytyt kysymykset

1. Mitkä ovat peruutusehtonne jos joudun perumaan hoidon koronavirus tartunta epäilyn vuoksi ?
- toimimme Korona tilanteen vallitessa joustavasti ja hoidon voi siirtää tai perua maksutta. On tärkeintä meidän kaikkien toimia vastuullisesti ja ehdoton sääntö on se että mikäli ilmenee koronan (flunssan) oireita, tai jos on vieraillut korona-tartunnan saaneen, esim. karanteenissa olevan luona, on syytä siirtää hoitoaikaa, tai jos ei se ole mahdollista niin perua se kokonaan.

2. Yleensä olen saapunut hoitoon hyvissä ajoin ja on ollut mukavaa odotella viihtyisässä aulassanne. Onko yleisötila nyt käytössä vai olisiko syytä ajoittaa tulo juuri ennen hoidon alkua niin tulisi vierailtua mahdollisimman vähän eri tiloissa ?

- riittää kun saapuu paikanpäälle muutamaa minuuttia ennen alkua, jolloin edellinen asiakas on jo lähtenyt ja tiloissa on tehty puhdistus/desinfiointi. Yhteisen aulatilan käyttöä pyritään rajoittamaan siten ettei se ruuhkaannu ja Kaltio Day Span edustalle on rakennettu myös ulkoterassi johon voi jäädä odottelemaan omaa vuoroaan.

3. Pitääkö teillä käyttää maskia tai saako teiltä maskin jos omaa ei ole mukana ?
- suosittelemme maskin käyttöä mikäli se valitsemassanne hoidossa on mahdollista. Meiltä saa maskin, niitä on tarjolla, ja voit pyytää sellaisen myös hoitajaltasi.  Myös käsipaperia kannattaa napata matkaan hoitotilanteeseen jonka saa suojaksi suun eteen jos tulee tarvetta yskiä.


Tuliko sinulle mieleen jotain koronasta liittyen palveluihimme ? 

Voit kysyä oheisella lomakkeella ja pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian