Korona UKK

Usein kysytyt kysymykset

1. Onko jotain mitä voisin tehdä saapuessani hoitolaan ?
- suosittelemme koronavilkun lataamista puhelimeenne: www.koronavilkku.fi
- käsien saippuapesu ja desinfiointi
- hoitoon mukaan paperi jonka voi laittaa suun eteen mahdollisten yskösten varalle

3. Pitääkö teillä käyttää maskia tai saako teiltä maskin jos omaa ei ole mukana ?

- asiakas käyttää maskia mikäli se valitsemassanne hoidossa on mahdollista ja mikäli tälle ei ole terveydellistä estettä. Jos omaa ei ole mukana, saatte maskin meiltä veloituksetta. Hoitajat käyttävät maskia ja halutessanne voitte pyytää heitä käyttämään myös suojavisiiriä.

1. Mitkä ovat peruutusehtonne jos joudun perumaan hoidon koronavirus tartunta epäilyn vuoksi ?

- toimimme Korona tilanteen vallitessa joustavasti ja hoidon voi siirtää tai perua maksutta. On tärkeintä meidän kaikkien toimia vastuullisesti ja ehdoton sääntö on se että mikäli ilmenee koronan (flunssan) oireita, tai jos on vieraillut korona-tartunnan saaneen, esim. karanteenissa olevan luona, on syytä siirtää hoitoaikaa, tai jos ei se ole mahdollista niin perua se kokonaan.

2. Yleensä olen saapunut hoitoon hyvissä ajoin ja on ollut mukavaa odotella viihtyisässä aulassanne. Onko yleisötila nyt käytössä vai olisiko syytä ajoittaa tulo juuri ennen hoidon alkua niin tulisi vierailtua mahdollisimman vähän eri tiloissa ?

- riittää kun saapuu paikanpäälle muutamaa minuuttia ennen hoidon alkua. Hoitojen väliaikoja on pidennetty ja tällöin tila on ehtinyt tuultua edellisen asiakkaan lähdettyä ja tiloissa on tehty puhdistus/desinfiointi. Tavoittenamme on rajoittaa yhteisten aulatilojen käyttöä siten että siellä odottaa yksi asiakas kerrallaan.


Tuliko sinulle mieleen jotain koronasta liittyen palveluihimme ? 

Voit kysyä oheisella lomakkeella.