Tervetuloa meille töihin !


Day Spa Ruka Beauty Wellness on Rukalla vuodesta 2010 toiminut kauneus- ja hyvinvointialan yritys joka tuottaa Day Spa elämyksiä lomailijan tarpeita huomioiden  - niin hemmottelun ja pehmeän kosketuksen filosofialla kuin terapiahoitojen, hiuspalveluiden ja lihashuollonkin parissa. 


Vuosien saatossa jalostunut palvelukonseptimme ja pitkäjänteinen kehitystyö on tuottanut tulosta ja olemme saaneet olla kiitollisia siitä että meille on riittänyt hyvin töitä. 

Vakituiset mökki-vieraat, paikalliset asiakkaat ja muut pitkäaikaiset asiakkaamme palaavat meille yhä uudelleen ja samalla syntyy koko ajan uutta asiakaskuntaa.

Palveluidemme suosittuus heijastuu suoraan toimintamme tasosta sekä tunnettuudesta ja liikkeemme keskeisestä sijainnista, mutta myös Ruka-Kuusamon matkailualueen yleisestä kehityksestä ja kasvusta. 
Tiesitkö että Kuusamossa liikkuu vuodessa noin miljoona matkailijaa ja välitön matkailutulo alueella voi olla jopa 117,8 MEUR vuodessa ? 
Ja että matkailu voi työllistää ympärivuotisesti jo pelkästään noin 625 Kuusamolaista asukasta. 


Tutustu kasvavaan, vetovoimaiseen matkailualueeseemmeHaemme ammattilaisia osaksi tiimiämme

Kosmetologille ja hierojalle vapautuu paikka kesä/heinäkuusta 2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Saat ystäviä työtovereistasi ja pääsette yhdessä muiden uusien kanssa vaikuttamaan työpaikan viihtyvyyteen hengen luojana ja tsempparina - toisianne tukien. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Voit toimia meillä sopimusyrittäjänä Ruka Beauty Wellness konseptin mukaisesti jolloin korvaus on provisio, tai pohja + provisio. Mikäli olet valmis lähtemään pidemmällä sopimuksella liikkeelle, on mahdollista myös vuokrata tila ja aloittaa toiminta oman yrityksen nimissä. Vuokraus on kannattavin vaihtoehto kokopäiväisesti toimivalle. Vuokra on sopeutettu vilkkaan ja rauhallisemman sesongin tulotasoon ja se sisältää työtilan kalustoineen + siihen liittyvät oheiskulut mm. vesi, sähkö, jätemaksu sekä mainosnäkyvyyttä.

Huomaa että työn aloittaminen ja asumisjärjestelyt uudella paikkakunnalla vaativat suunnittelua ja valmisteluaikaa joten olethan ajoissa liikkeellä.Kosmetologi

KOKOPÄIVÄINEN / OSA-AIKAINEN

Olet estetiikkaa arvostava, ystävällinen, toiset huomioiva ammattilainen sekä oma-aloitteinen ratkaisija. Hallitset kosmetologin perusosaamisen ja lisäkoulutukset ovat aina eduksi. Kiinnostus luonnonmukaisuuteen on lisääntynyt ja voit olla myös ekokosmetologi.  Pitkä kokemus ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Koulutettu hieroja

OSA-AIKAINEN / KEIKKATYÖ

Toivomme että hallitset kaikki koulutetun hierojan osa-alueet ja mahdolliset lisäkoulutukset ovat aina eduksi. Olet reipas asiakaspalvelija, myötämielinen, toiset huomioiva ammattilainen sekä oma-aloitteinen ratkaisija. Pitkä kokemus ja englanninkielen taito katsotaan eduksi. TÄMÄ PAIKKA ON TÄYTETTY

Hoitolavastaava

Parturi-kampaaja, kosmetologi tai hieroja ! Jos sinulla on  laaja-alainen katsomus, vilpitön halu kehittyä työssäsi ja tykkäät hallita suurempia kokonaisuuksia niin tartu tähän tilaisuuteen. Hoitolavastaavan työkenttä on laaja ja monipuolinen.  Olet Day Spa henkilöstön esihenkilö, hallitset digimainonnan, kassa- ja ajanvarausjärjestelmän käytön ja opastat henkilökuntaa. Päivystät liikkeessä antaen palveluneuvontaa asiakkaille ja otat varauksia vastaan.  Huolehdit henkilökunnan hyvinvoinnista ja asiakkaiden viihtyvyydestä,  liikkeen puhtaanapidosta, tuotetilauksista, henkilökunnan perehdytyksestä sekä muusta mahdollisesta liikkeen ylläpitoon liittyvästä järjestyksestä. Toimit yhteistyössä  markkinointimme kanssa ja sinulle asetetaan tulostavoitteita. Olet yhteydessä yhteistyökumppaneihimme ja luot kontakteja. 

Työhön edellytetään aiempaa kokemusta esihenkilön tehtävistä.

Muu alan yrittäjä


Myös muiden kauneuden ja hyvinvoinnin parissa toimivien yrittäjien hakemukset huomioidaan, sillä joskus työ löytää sopivan tekijän ja tekijä työn.  Hae rohkeasti ja kerro mitä osaat !


* Jos haluat tutustua mahdolliseen uuteen kollegaasi tai sinulla heräsi kysymyksiä työstä, voit ottaa yhteyttä Sannaan: p. 044 535 3404 tai sanna.juga@rukabeautywellness.com. Voitte myös sopia ajan vaikkapa hoitolavierailulle.Mitä meillä on tarjota sinulle ?

  • Meillä kannustetaan itseohjautuvuuteen mikä antaa edellytykset toimia tiloissa luovasti, vapaasti ja vastuullisesti
  • Inspiroiva työympäristö ja mukavat työkaverit

  • Mahdollisuus päästä mukaan palvelutuotteen kehitykseen ja rakentaa toimijan omaa palvelutarjontaa yhdessä

  • Loistava tilaisuus viettää ainutlaatuinen ajanjakso Ruka-Kuusamossa, yhdessä suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa ja luontokaupungissa. Unelmakohde erityisesti luonto- ja lumiharrastus ihmisille,  ja sinulle joka mielit hälinästä pois, pohjoisen rauhaan. Täällä on tilaa suvaitsevaisuudelle, tule juuri sellaisena kun oletkin !

  • Halutessasi pääset töihin "avaimet käteen periaatteella" jolloin järjestämme sinulle valmiiksi kalustetun asunnon

Kyllä, haluan teille töihin !

Paras keino ennustaa tulevaisuutensa on tehdä se itse

Kutkuttaako ajatus muutoksesta ja erilaisesta jaksosta elämässä ? Tutustu maanläheiseen arkeen pohjoisessa Maan Pinnalla muuttoklinikassa ja kävele rohkeasti kohti unelmaasi.


Kuvat: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Harri Tarvainen, Ruka Beauty Wellness