.


Day Spa Ruka Beauty Wellness on Rukalla vuodesta 2010 toiminut kauneus- ja hyvinvointialan yritys joka tuottaa Day Spa elämyksiä lomailijan tarpeita huomioiden  - niin hemmottelun ja pehmeän kosketuksen filosofialla kuin terapiahoitojen, hiuspalveluiden ja lihashuollonkin parissa. 


Vuosien saatossa jalostunut palvelukonseptimme ja pitkäjänteinen kehitystyö on tuottanut tulosta ja olemme saaneet olla kiitollisia siitä että meille on riittänyt hyvin töitä. 

Vakituiset mökki-vieraat, paikalliset asiakkaat ja muut pitkäaikaiset asiakkaamme palaavat meille yhä uudelleen ja samalla syntyy koko ajan uutta asiakaskuntaa.

Nyt haemme uuteen parturi-kampaamoomme ammattilaista !
Parturi-kampaaja/eko-kampaajaMitä meillä on tarjota sinulle ?


  • Meillä kannustetaan itseohjautuvuuteen mikä antaa edellytykset toimia tiloissa luovasti ja vapaasti
  • Inspiroiva työympäristö ja mukavat työkaverit

  • Mahdollisuus päästä mukaan palvelutuotteen kehitykseen ja rakentaa toimijan omaa palvelutarjontaa yhdessä

  • Loistava tilaisuus viettää ainutlaatuinen ajanjakso Ruka-Kuusamossa, yhdessä suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa ja luontokaupungissa. Unelmakohde erityisesti luonto- ja lumiharrastus ihmisille,  ja sinulle joka mielit hälinästä pois, pohjoisen rauhaan. Täällä on tilaa suvaitsevaisuudelle, tule juuri sellaisena kun oletkin !

  • Halutessasi pääset töihin "avaimet käteen periaatteella" jolloin järjestämme sinulle valmiiksi kalustetun asunnon


Auta meitä löytämään toimija

Jos et itse ole töitä vailla mutta saattaisit tietää tekijän, anna meille vinkki niin palkitsemme sinut. Ota yhteyttä: info@rukabeautywellness.com, niin kerromme tarkemmin kuinka. Tällä hetkellä etsimme parturi-kampaajaa.

Kyllä, haluan teille töihin !

Paras keino ennustaa tulevaisuutensa on tehdä se itse

Kutkuttaako ajatus muutoksesta ja erilaisesta jaksosta elämässä ? Tutustu maanläheiseen arkeen pohjoisessa Maan Pinnalla muuttoklinikassa ja kävele rohkeasti kohti unelmaasi.


Kuvat: Ruka-Kuusamo Matkailu Ry, Harri Tarvainen, Ruka Beauty Wellness