Covid19 toimenpiteet ja toimintaohjeet 

Näin toimimme Covid19 tartuntojen ehkäisemiseksi


Day Spa Ruka Beauty & Wellness

Jo normaaliolosuhteissa hoitola on ympäristö jossa huolehditaan erityisen hyvin puhtaanapidosta ja hygieniasta. Nyt taataksemme turvallisuutenne korona tilanteen vallitessa, on tehty lisätoimia ja uudelleen järjestäytymistä. Lue järjestelyistämme ja lopussa on ohjeet hoitoon saapuville. Tervetuloa !


Asiakaskäyntien sääntely

Olemme pidentäneen asiakasväliaikoja ja järjestäneet tilojen käyttöä porrastetusti pyrkimyksenämme minimoimaan kontaktit siten että hoitajanne on hoitolavierailun aikana ainut kontakti.

- näin turvavälit on säilytettävissä sekä välisiivoukset helpommin kontrolloitavissa.

- olethan ystävällinen ja saavut vastaanotolle vain hetkeä ennen palvelusi ajankohtaa jotta edellinen asiakas on ehtinyt lähteä ja tila tuultua.


Puhtaanapito, desinfiointi ja suojaus

- kosketuspintojen ja välineiden puhdistus, desinfiointi ja muut mahdolliset suojaukseen liittyvät  toimenpiteet asiakaskäyntien välillä
- emme kättele


Vastuullinen työyhteisö

- henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan annettuja ohjeita maskin käytön, puhdistustoimenpiteiden, desinfioinnin ja muiden koronatoimenpiteiden osalta.


Maksutapojen priorisointi

- suosittelemme maksua nettivarauksen yhteydessä jolloin voitte maksaa verkossa jo varausta tehdessänne. 


Toimintaohjeet salonkeihimme saapuville

Seuraamme tautitilanteen kehittymistä jatkuvasti ja ylläpidämme koko ajan viruksen leviämistä ehkäiseviä toimenpiteitä. Tietyissä tilanteissa henkilökuntamme käyttää yhä maskia sillä toimimmehan lähikontaktissa hoidettavan kanssa. Hoidettavan maskin käyttö on vapaaehtoista ja halutessaan hoidettava voi pyytää hoitajaa asettamaan maskin hoidon ajaksi. Tämän voi tehdä saapuessa hoitoon tai jo ennakkoon nettivarauksen yhteydessä rastittamalla kohdan "Käytättehän maskia hoitokäsittelyn ajan, kiitos".  Näin myös siinä tapauksessa kun hoitovaraus tapahtuu jonkun toisen puolesta, voi halutessaan varmistaa että hoidettava saa hoitolavierailun ajan parhaan mahdollisimman suojan.   

Saapuessasi huolehdithan käsihygieniasta, meiltä löytyy pesupisteet käsien saippuapesulle ja desinfioinnille.

- voit ottaa hoitoon mukaan käsipaperia jota voi pitää suojana suun edessä mahdollisten yskösten varalle. 

- henkilökunta voi käyttää maskin lisäksi visiiriä, myös pyynnöstänne, jos altistuminen huolestuttaa tai jos kuulutte riskiryhmään.

- välttele ovenkahvojen ja ylimääräistä pintojen koskettelua

- mikäli sinulla on vilustumisoireita tai olet viettänyt aikaa flunssaisen tai karanteenissa olevan henkilön kanssa, siirräthän tai peruthan hoitoaikasi soittamalla tai tekstiviestillä 044 535 3404.

Ystävällinen henkilökuntamme valvoo että vierailu salongissamme tapahtuu turvallisesti ja voitte keskittyä oleelliseen, eli hyvän olon kokemuksiin.Jäikö jokin askarruttamaan ?

Kysy meiltä korona UKK: ssa ja katso muutkin kysymykset ja vastaukset.