Covid19 toimenpiteet ja toimintaohjeet 

Näin toimimme Covid19 tartuntojen ehkäisemiseksi

Jo normaaliolosuhteissa tietenkin huolehdimme siitä että puhtaanapito ja hygienia on salongeissamme tinkimätöntä ja tunnollista. Nyt taataksemme turvallisuutenne korona tilanteen vallitessa, on tehty lisätoimia ja uudelleen järjestäytymistä. Lue järjestelyistämme ja lopussa on ohjeet hoitoon saapuville. Tervetuloa !


Asiakaskäyntien sääntely

- liikkeet ovat nyt avoinna vain ajanvarausten mukaan, näin vältämme ylimääräisiä vierailuja tiloissa

- pystymme järjestämään tilankäytön kahdessa toimipisteessämme siten että asiakasaulat eivät ruuhkaannu jolloin turvavälin säilyttäminen on toteutettavissa ja välisiivous helpommin kontrolloitavissa. Kaltio Day Span edustalle on rakennettu ulkoterassi johon on myös mahdollista jäädä odottelemaan omaa vuoroaan. 


Puhtaanapito, desinfiointi ja suojaus

- kosketuspintojen ja välineiden tarpeellinen puhdistus / desinfiointi / sterilointi jokaisen asiakkaan jälkeen 
- olemme ottaneet maskit käyttöön
- olemme vähentäneet henkilökunnan määrää
- olemme keskeyttäneet tiettyjen palveluiden tarjoamisen jossa tartuntavaara voi olla suurempi
- emme kättele
- olemme antaneet hoitajille ohjeen pysyä kotona jos on flunssan oireita tai ollut samassa tilassa karanteenissa olleen tai virustartuntaa epäillyn kanssa


Maksutapojen priorisointi

- suosittelemme maksua nettivarauksen yhteydessä jolloin voitte maksaa verkossa jo varausta tehdessänne tai paikanpäällä pankkikortilla.


Toimintaohjeet hoitoon saapuville


- pese saippualla kädet hoitolaan tullessasi ja desinfioi. Pidä etäisyyttä kanssaihmisiin. 

- voit pyytää hoitajaltamme maskin ja ota mukaan myös käsipaperia jota voi pitää suojana suun edessä jos alkaa yskittämään. 

- silloin kun toimimme lähikontaktissa eli yksilöhoidoissa, käytämme maskia ja suosittelemme sitä myös asiakkaalle, mikäli sitä voi ko. käsittelyssä käyttää ja asiakkaalla ei ole terveydellistä estettä maskin käytölle.

- välttele ovenkahvojen ja ylimääräistä pintojen koskettelua, vaikka desinfioimmekin niitä tihein väliajoin

- mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet viettänyt aikaa flunssaisen tai karanteenissa olevan henkilön kanssa, siirräthän tai peruthan hoitoaikasi sähköpostitse, soittamalla tai viestillä numeroon 044 535 3404. 

Hoitoajan peruuttaminen on poikkeustilanteen takia maksutonta missä vain vaiheessa ennen hoidon alkamista.

Ystävällinen henkilökuntamme valvoo että vierailu salongissamme tapahtuu turvallisesti ja voitte keskittyä oleelliseen, eli hyvän olon kokoemuksiin.

Kuinka voit tukea meitä ?

Support tukilahjakortilla voit osoittaa välittömän tukesi kassavirran ylläpitämiseksi kriisitilanteessa. Jos ostat lahjakortin, annamme siihen vuoden käyttöajan jolloin lahjakortin saaja voi käyttää sen vielä pitkänkin aikavälin jälkeen. Sydämellinen kiitos kun päätät tukea meitä, työllistävä vaikutus ulottuu koko henkilökuntaamme ja luo uskoa toiminnan jatkumiseen.


Lahjakorttitilaukseen