Covid19 toimenpiteet ja toimintaohjeet 


Joko olet ladannut koronavilkun ?  Lue ohjeet: www.koronavilkku.fiRukan Lääkäriaseman COVID-19 antigeeni pikatestestit ajanvarauksella p. 040 707 7123

Näin toimimme Covid19 tartuntojen ehkäisemiseksi

Jo normaaliolosuhteissa tietenkin huolehdimme siitä että puhtaanapito ja hygienia on salongeissamme tinkimätöntä ja tunnollista. Nyt taataksemme turvallisuutenne korona tilanteen vallitessa, on tehty lisätoimia ja uudelleen järjestäytymistä. Lue järjestelyistämme ja lopussa on ohjeet hoitoon saapuville. Tervetuloa !


Asiakaskäyntien sääntely

- liikkeet ovat nyt avoinna vain ajanvarausten mukaan, näin vältämme ylimääräisiä vierailuja tiloissa

- järjestämme tilankäyttöä porrastetusti, riittävin väliajoin asiakasaulat eivät ruuhkaannu ja turvavälin säilyttäminen on toteutettavissa sekä välisiivous helpommin kontrolloitavissa. 


Puhtaanapito, desinfiointi ja suojaus

- kosketuspintojen ja välineiden tarpeellinen puhdistus / desinfiointi / sterilointi jokaisen asiakkaan jälkeen 
- olemme ottaneet maskit käyttöön ja tarjoamme maskia (maksuton)  nyt myös hoidettavalle
- olemme keskeyttäneet tiettyjen palveluiden tarjoamisen jossa tartuntavaara voi olla suurempi
- emme kättele
- olemme antaneet hoitajille määräyksen pysyä kotona jos on flunssan oireita tai ollut samassa tilassa karanteenissa olleen tai virustartuntaa epäillyn kanssa


Koronavilkku

- henkilökuntamme on ottanut koronavilkun käyttöön ja suosittelemme koronavilkun käyttöönottoa myös asiakkaillemme. Lataa koronavilkku puhelimeesi osoitteessa www.koronavilkku.fi


Maksutapojen priorisointi

- suosittelemme maksua nettivarauksen yhteydessä jolloin voitte maksaa verkossa jo varausta tehdessänne. Tai paikanpäällä pankkikortilla.


Toimintaohjeet hoitoon saapuville


- pese saippualla kädet hoitolaan tullessasi ja desinfioi. Pidä etäisyyttä kanssaihmisiin. 

- saat meiltä maskin veloituksetta jos omaa ei ole mukana, ja ota hoitoon mukaan myös käsipaperia jota voi pitää suojana suun edessä mahdollisten yskösten varalle.

- käytämme maskia ja suosittelemme sitä myös asiakkaalle, mikäli sitä voi ko. käsittelyssä käyttää ja asiakkaalla ei ole terveydellistä estettä maskin käytölle. Voimme käyttää maskin lisäksi myös visiiriä.

- välttele ovenkahvojen ja ylimääräistä pintojen koskettelua

- mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet viettänyt aikaa flunssaisen tai karanteenissa olevan henkilön kanssa, siirräthän tai peruthan hoitoaikasi sähköpostitse, soittamalla tai viestillä numeroon 044 535 3404. 

Hoitoajan peruuttaminen on poikkeustilanteen takia maksutonta missä vain vaiheessa ennen hoidon alkamista.

Ystävällinen henkilökuntamme valvoo että vierailu salongissamme tapahtuu turvallisesti ja voitte keskittyä oleelliseen, eli hyvän olon kokoemuksiin.Jäikö jokin askarruttamaan ?

Kysy meiltä korona UKK: ssa ja katso muutkin kysymykset ja vastaukset.