Covid19 toimenpiteet ja toimintaohjeet 

Näin toimimme Covid19 tartuntojen ehkäisemiseksi

Jo normaaliolosuhteissa tietenkin huolehdimme siitä että puhtaanapito ja hygienia on salongeissamme tinkimätöntä ja tunnollista. Nyt taataksemme turvallisuutenne korona tilanteen vallitessa, on tehty lisätoimia ja uudelleen järjestäytymistä. Lue järjestelyistämme ja lopussa on ohjeet hoitoon saapuville. Tervetuloa !


Asiakaskäyntien sääntely

- järjestämme tilankäyttöä porrastetusti ja riittävin väliajoin jolloin asiakasaulat eivät ruuhkaannu, turvavälit on säilytettävissä sekä välisiivoukset helpommin kontrolloitavissa.

- olethan ystävällinen ja saavut vastaanotolle vain hetkeä ennen palvelusi ajankohtaa jotta edellinen asiakas on ehtinyt lähteä ja tila tuultua. Olemme pidentäneen asiakasväliaikoja.


Puhtaanapito, desinfiointi ja suojaus

- kosketuspintojen ja välineiden puhdistus, desinfiointi ja muut mahdolliset suojaukseen liittyvät  toimenpiteet
- emme kättele
- ethän tule vastaanotolle jos huomaat flunssan oireita tai olet ollut samassa tilassa karanteenissa olleen tai virustartuntaa epäillyn kanssa. Henkilökunnallemme olemme antaneet samassa tilanteessa määräyksen pysyä kotona.

Koronavilkku

- suosittelemme koronavilkun käyttöönottoa. Lataa koronavilkku puhelimeesi osoitteessa www.koronavilkku.fi


Maksutapojen priorisointi

- suosittelemme maksua nettivarauksen yhteydessä jolloin voitte maksaa verkossa jo varausta tehdessänne. 


Toimintaohjeet salonkeihimme saapuville

- henkilökuntamme käyttää maskia ja edellytämme sitä vierailijoilta (saat meiltä veloituksetta kertakäyttöisen jos ei ole omaa). Saapuessasi pese kädet saippualla ja desinfioi. Pidä etäisyyttä kanssaihmisiin. 

- Kaltio Span saunatila vuokrataan nyt vain yksityiskäyttöön. Saunaan saavuttuanne ja ohjeistuksen kuultuanne kun asiakaspalvelija on poistutunut tilasta,  seurueenne voi riisua maskit. Saunatilasta lähdettäessä yleisiin tiloihin ja edelleen pois salongista, maskit on yllä koko tapahtuman ajan.

- hoitopalvelun ollessa kyseessä, voit ottaa hoitoon mukaan käsipaperia jota voi pitää suojana suun edessä mahdollisten yskösten varalle. Käytämme maskia ja kehoitamme sitä myös asiakkaalle, mikäli sitä voi ko.palvelussa käyttää ja mikäli asiakkaalla ei ole terveydellistä estettä maskin käytölle. Henkilökunta voi käyttää maskin lisäksi visiiriä, myös pyynnöstänne, jos altistuminen huolestuttaa tai jos kuulutte riskiryhmään.

- välttele ovenkahvojen ja ylimääräistä pintojen koskettelua

- mikäli sinulla on vilustumisoireita tai olet viettänyt aikaa flunssaisen tai karanteenissa olevan henkilön kanssa, siirräthän tai peruthan hoitoaikasi varmuudenvuoksi. Voit tehdä sen sähköpostitse, soittamalla tai viestillä numeroon 044 535 3404. Rukan Lääkäriasema ottaa ajanvarauksella covid-19 antigeeni pikatestejä.

Hoitoajan peruuttaminen on poikkeustilanteen takia maksutonta missä vain vaiheessa ennen hoidon alkamista.

Ystävällinen henkilökuntamme valvoo että vierailu salongissamme tapahtuu turvallisesti ja voitte keskittyä oleelliseen, eli hyvän olon kokemuksiin.Jäikö jokin askarruttamaan ?

Kysy meiltä korona UKK: ssa ja katso muutkin kysymykset ja vastaukset.