Kun rakkaus ja taito yhdistyvät syntyy mestariteos. 

-  John Ruskin -

Teitä palvelee joukko iloisia hyvinvoinnin ammattilaisiaPirjo Kankaisto

 Pitkän linjan Cidesco diplomi kosmetologi 
* * * * *

"Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2000 ja toiminut sekä itsenäisenä yrittäjänä sekä työntekijänä kauneushoitoloissa, kuten pohjoisen matkailukeskuksissa.  Pitkän kokemukseni ansiosta taidan monipuolisesti kosmetologin työt ja pystyn vastaamaan ihonhoidon haasteisiin".Päivi Ollila

Parturi-kampaaja, kuvataiteilija 
* * * * * 

" Olen tehnyt hiushoitoja ja taidokkaita hiuskäsittelyitä nyt yli kymmenen vuoden ajan. Teen työni huolella ja paneutuen asiakkaan tarpeisiin. Hiuspohjan hyvinvointi on tärkeää ja käytänkin tuotteita jotka täyttävät ekologisuus ja hellävaraisuus kriteerit. Hius Studiossani katse voi levähtää myös maalausteni hyvää tekevissä väreissä"Tytti Porrassalmi

Ayurveda hoitaja
* * * * * 

" Minulla on kansainvälistä kokemusta hoitotyöstä korkeatasoisissa kylpylöissä. Nautin todella hoitamisesta ja teen työni hyvin ja perusteellisesti. Olen kiinnostunut ihmisistä, kulttuureista ja kokonaisvaltaisesta ihmiskäsityksestä. Harrastan surffausta joka on opettanut paljon kärsivällisyyttä"Karoliina Leinonen

Koulutettu hieroja

* * * * *

" Olen elämänmyönteinen ja työtä pelkäämätön nuori nainen. Sain hierojakoulusta diplomin ja valmistuin hierojaksi luokkani priimuksena. Hevosharrastukseni ohella teen myös hevoshierontaa, joten näpeistä löytyy voimaa vaikka tekniikkalajista onkin kyse. Tule niin katsotaan mitä voin tehdä hyväksenne".


Taisto Virkkula

Koulutettu hieroja
* * * * *

" Olen toiminut hierojana toistakymmentä vuotta.  Hierontani avulla saa apua muunmuassa lihaskireyksiin, vammoihin ja jännityksiin jotka kuormittavat lihaksistoa. Hoidan omaa kuntoani mm. hiihtämällä. Kalamiehenä olen vakaa, rauhallinen luonne, ja siksi seurassani viihtyy hyvin niin työkaverit kuin asiakkaatkin.


Sari Ruusunen

Kosmetologi ja hiusalan opiskelija

* * * * *

" Olen ammatiltani kosmetologi ja opiskelen parturi-kampaajaksi. Aikaisempaa taitoa ja työkokemusta minulla on IT -alalta. Tätä nykyä nautin hoitotyön lisäksi asiakaspalvelusta ja juuri se tekee työstäni mielenkiintoisen. Olen neuvokas ja usein pidetään hyväntuulisuudestani ja rauhallisuudestani"


Sirpa Lakso

Vedic Art taiteilija, energiahoitaja

* * * * *

"Olen kuulunut vakiokalustoon talon vierailevana asiantuntijana jo kymmenen vuoden ajan. Teen hemmottelevia hoitoja tai olen valmis lähtemään kanssasi vaikka henkiselle polulle. Työskentelen myös SOS lapsikylässä joka on antanut minulle eväitä kohdata ihmisiä.  Pärjään myös lasten kanssa ja teen lasten hoitoja".
Pirjo Hänninen

Luontaishoitaja

* * * * * 

" Sydän sykkivi suoraan savon sydämestä. Olen iloinen, välittävä ja avoin elämälle. Antaudun työlleni koko sydämeltäni jota terapiahoidoissa tarvitaankin. Uskon kokonaisvaltaiseen filosofiaan; ihminen on psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen kokonaisuus, ja tämän huomioiminen myös hoitotyössä on tärkeää. Vierailen Rukalla silloin tällöin ja Ruka Beauty Wellness salongista minut tavoittaa"


Sanna Juga  TJ

Ayurvedahoitaja, horstmann diplomiterapeutti, meikkitaiteilija. Visualisti, palvelutuotteen kehittäjä.
* * * * *

Ruka Beauty Wellness konseptin perustaja

"Olen toiminut alalla vuodesta 1999 ja yrittäjänä alkaen 2005. Kehitystyö on lähellä sydäntäni. Rukalla wellness konseptointi alkoi vuonna 2010  ja siitä asti olen halunnut säilyttää kosketukseni myös käytännön työskentelyyn. Ajatuksena että näin, tiimini kanssa, on hyvät valmiudet luotsata toimintaa eteenpäin.