Kun rakkaus ja taito yhdistyvät syntyy mestariteos. 

-  John Ruskin -

Teitä palvelee joukko iloisia hyvinvoinnin ammattilaisiaPirjo Kankaisto

 Pitkän linjan Cidesco diplomi kosmetologi 
* * * * *

"Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2000 ja toiminut sekä itsenäisenä yrittäjänä sekä työntekijänä kauneushoitoloissa, kuten pohjoisen matkailukeskuksissa.  Pitkän kokemukseni ansiosta taidan monipuolisesti kosmetologin työt ja pystyn vastaamaan ihonhoidon haasteisiin".Tuula Kontu

Koulutettu hieroja 30 vuoden kokemuksella
* * * * * 

"Valmistuin vuonna 1983 kuntohoitajaksi johon sisältyi myös koulutetun hierojan tutkinto. Näihin vuosiin on mahtunut myös opiskelu sosionomiksi sekä kestävyysliikunnan valmentajaksi. Pitkästä työurastani huolimatta olen nuorekas ja ajantasalla nykyajan trendeistä hyvinvointialalla".


Sanna Juga 

Visualisti ja hemmottelun mestari
* * * * *

"Olen toiminut alalla vuodesta 1999 ja yrittäjänä alkaen 2005. Koulutukseltani olen ayurveda hoitaja, diplomi Horstmann terapeutti,  meikkitaiteilija ja visualisti. Kehitystyö on lähellä sydäntäni ja siihen on hyvät edellytykset sillä olen saanut tuotekehittäjän koulutuksen (hyvinvointimatkailun EAT)".


Päivi Ollila

Parturi-kampaaja, kuvataiteilija Päivin käsittelyssä voit katsella seinällä olevia maalauksia ja hiukset saavat hellää hoivaa yli kymmenen vuoden kokemuksella. Päivi siirtyy käyttämään kotimaisia SIM tuotteita mutta vielä löytyy Kevin Murphyäkin.