20 vuotta eikä suottaWellness klassikoita ja lapin erikoisuuksia

Palvelumme on suunniteltu siten että saatavilla on jo pitkään käytettyjä klassisia kauneus- terveys- ja hyvinvointipalveluita, lisäksi tarjoilemme lapin henkeen mukautuvia hoitoja, lapin erikoisuuksia, joissa käytämme mm. marjauutteita, savea, turvetta, yrttejä ja luonnonkiviä. Sekä tietysti vähän sitä maailmallakin tunnettua "Lapin taikaa".

Meillä voitte rentoutua myös saunassa, kuumalähdealtaassa tai vaikkapa nostalgisen tassuammeen rohdoskylvyssä ! 


Näin kaikki alkoi

Olen Ruka Beauty & Wellness konseptin perustaja Sanna Juga ja toiminut alalla nyt 20 vuotta, josta noin puolet Rukalla ja Kuusamossa. Aluksi tehden mökkikäyntejä ja hoitaen Rukalla vierailevia matkailijoita hotelleissa ja eri matkakohteissa. Vuonna 2012 perustin Rukan ensimmäisen hoitolan hiihtostadionille "stadionin torniin"  jonka jälkeen vuonna 2016  jatkoin toimintaa uusissa tiloissa Rukan kauppakeskus Kumpareessa. Samalla myös uudistin konseptia ja sain yhteistyöhön lisää toimijoita, ajatuksena että näin palvelutarjontamme monipuolistuu ja yhä useampi matkailija löytää palveluvalikoimastamme jotain itselle sopivaa.


Nyt joulukuussa avataan toinen  wellness piste Kumpareen lähelle, Ruka Ski Chaletsin rakennukseen, ravintola Kuksan taloon.  Tämä Spa - ja vesielementtiä edustava salonki tarjoaa myös saunapalveluita porekylpyineen pienryhmille.


Olen halunnut säilyttää toiminnassamme asiakaslähtöisen ajatuksen joka ilmenee esimerkiksi aukioloajoista. Ruka Beauty & Wellness hoitosalongeissa voitte nauttia hoidoista ajanvarauksella aamuin illoin, eritoten ilta- ja viikonloppuajat ovat suosittuja. 

Tämänhetkinen hoitovalikoimamme on muotoutunut pitkässä ajansaatossa Rukalla eri puolilta maailmaa vierailleiden asiakkaiden ja heidän toiveidensa mukaisesti. Visualistin ammattiani hyväksi käyttäen olen  rakentanut hoitolamiljöön ajatuksella, siten että ympäristö tukee hyvinvointivaikutusta ja luontoa  -sitä mikä niin monelle matkailijalle on se iloa ja voimaa antava asia.  Ympäristön merkitys on mielestäni erityisen tärkeässä osassa hoitola-maailmaa ja inspiroi tietenkin myös hoitajiamme ja levollisuus välittyy tekemisestä.


Olen koonnut tiimiimi joukon työstään innostuneita kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisia jotka odottavat sinua.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi hoitosalonkiimme Rukalle !Sanna Leena Juga 

Ayurveda hoitaja, Horstmann diplomiterapeutti , meikkitaiteilija
Palvelutuotteen kehittäjä - hyvinvointimatkailun EAT
Visualisti

Sannalla on riittänyt innokkuutta. Ensimmäinen hoitola-taidesalonki  "Ruka Green Pavilion" oli hyppyrimäen juurella stadionin tornissa, jossa järjestettiin muunmuassa hyväntekeväisyyshuutokauppa yhteistyössä SOS - lapsikylän ja paikallisen taideseuran kanssa. Kuvat vuodelta 2012 - 2015