VartalohoidotHyvää mielelle, ravinteita iholle

VartalohoidotKookos-Tiarénkukka vartalohoito
129 € / 90 min 

KOSTEUTTAA, PEHMENTÄÄ IHOA

Tässäpä ihanteellinen ja ylellinen vartalo hoito aistinautinnoista pitäville. Kookos kuorinta poistaa iholta kuolutta ihosolukkoa ja hieno Kookos-Tiarénkukka hoitoöljy kosteuttaa ja pehmentää vartalon ihoa. Tämä hellävarainen hieronta on samalla erinomainen hoito lepoa ja mielenrauhaa kaipaavalle. Sopii myös herkkäihoiselle.

Hilla vartalohoito 
149 € / 100 min 
RAVITSEE, KOSTEUTTAA, HELEYTTÄÄ

Hilla pro age vaikutteinen vartalohoito sisältää vartalokuorinnan, hieronnan, hillaöljy kasvohieronnan ja päähieronnan. Hoito uudistaa, suojaa, heleyttää sekä hidastaa ihon vanhenemista. Kuorinnan, hierontatekniikan ja ravinteikkaan hilla -hoitoöljyn ansiosta ihon väri tasoittuu, heleytyy ja ihosta tulee pehmeämpi ja kimmoisampi. 

Mamma Mia odottavan äidin hoito
79 € / 60 min

Tämä hoito on juuri sopiva lepoa ja hellää hoivaa odottavalle äidille. Hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, hellivän pää- ja kasvohieronnan sekä kehon eri alueiden hoitoa mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan. Ympäristö rauhoitetaan hämyvaloin ja mieltä tyynnyttävillä äänillä. 


Ruususen Uni vartalohoito

123 € / 90 min
TERAPEUTTINEN, IHOA HOITAVA

Ruusun parantava vaikutus on tunnettua meillä ja maailmalla. Ruusun tuoksu on kaikista tuoksuista aistikkain ja naisellisin. Vartalohoidossa ruusu toistuu erisävyissä; lempeänä, eheyttävänä, vahvana.Ruusu-vartalohieronta etenee jaloista koko keholle, myös kasvot ja korvanlehdet käsitellään. Suosittelemme täydentämään hoitoa myös ruusu-kuorintaan (valittavana nettivarauksen lisäpalveluissa).

Varaa aika vartalohoitoon