Avaamme Ullanlinnaan elokuussa 2018

Avataan Taiteiden yöhön 23.8. klo 18   Tervetuloa !


On kyse tilan vapaasta tahdosta - valmiina olevien suuntausten ja rakenteiden kunnioittamisesta; tutkimisesta, aistimisesta, ihmettelystä. Virtausten vapaasta liikkeestä ja puhtaan, hoidollisen energian suojaamisesta.

Taiteilija voi hakea huoneistoa vierasateljeeksi tai kaupunki-residenssiksi. Meri, Ullanlinnan puistot ja enimmäkseen Jugend -tyyliä edustavat rakennukset toimivat innoittavana ympäristönä. Lue lisää alueesta > Ullanlinna: Helsingin upea puistokaupunginosa

Laajennamme toimintaamme Helsinkiin ja pian saammekin nauttia hoidoista uudenlaisessa - tälläkin kertaa ainutlaatuisen viehättävässä - elämysympäristössä. Ullanlinnaan rakennettava lämminhenkinen ja pettämättömän tyylikäs salonkisisustus on jatkumoa Rukalla toimivalle hoitolallemme. 

Jokainen rakennus ja jokainen tila henkii omanlaista kulttuuria, arkkitehtuuria ja tunnelmaansa. On kyse tilan vapaasta tahdosta - valmiina olevien suuntausten ja rakenteiden kunnioittamisesta; tutkimisesta, aistimisesta, ihmettelystä. Virtausten vapaasta liikkeestä ja puhtaan, hoidollisen energian suojaamisesta. Me ajattelemme niin että nämä seikat toimivat lähtökohtana aidosti hoitavaa vaikutusta tukevan, sydämellä ja ajatuksella suunnitellun hoitosalongin luomiselle. 

Näin syntyi monelle matkailijalle iloa tuottava Rukan hoitosalonki - sinne personoituvin rakentein, ja nyt on valmistumassa Ullanlinnaan omanlaisensa hoitolamaailma - talon ja ympäristön henkeen mukautuen. 

Rakennuksen, jossa hoitolamme sijaitsee, julkisivut ovat tyyliltään ranskalaista renessanssia ja liittyvät näin lyhyeen eklektiseen vaiheeseen vuosisasadan vaihteessa. Liikehuoneistomme sijaitsee katutasossa, nostalgiseen hoitolatunnelmaan täysin sulautuva kaariholvi-ikkuna avaa Kaivopuistoon. Merenrantaan on muutaman minuutin kävelymatka. 

Tulethan aistit avoimena ja vastaanottavaisena mieltä ja kehoa keventäviin hoitoihin Ullanlinnaan !

Hyvinvoinnin visualisti
Sanna Juga


Vastaa ja voita lahjakortti
 Ullanlinnan tai Rukan hoitosalonkiin ( arvo 100 € )

Arvonta suoritetaan 1.9. Onnea  !

Kuka arkkitehti on toiminut  tämän ainutlaatuisen ja historiallisen rakennuksen  pääsuunnittelijana ?