Kysely

Kesäkyselymme on päättynyt, kiitos kaikille vastauksista ja kannanotoista !

Vastanneiden kesken arvottiin Yötön yö -hemmottelupaketti joka meni henkilölle:  Nina Welling,   Onnea voittajalle !


" Lomaan kuuluu ehdottomasti myös itsensä "hemmottelu" ja olisi tärkeää, että palvelut löytyvät myös ruka.fi sivuilta. Ensi kertaa Rukalle tuleva ei osaa välttämättä etsiä Spa-palveluita, jos niitä ei löydy muiden aktiviteettien kanssa samalta sivustolta.  - Nina Welling "

Kyselyssä selvitettiin kuinka hyvinvointipalvelumme ovat löydettävissä alueen palveluista kertovalla ruka.fi -sivustolla. Useita samankaltaisia vastauksia saimme seuraavien aiheiden osalta:

-myös hyvinvointipalvelut täytyisivät löytyä Rukan sivuilta muiden aiheiden joukosta jotta tiedettäisiin että alueella on hyvinvointipalveluita.

-hyvinvointipalveluille täytyisi saada oma paikka sivuilta koska sitä ei mielletä aktiviteetiksi tai tekemiseksi vaan pikemminkin olemiseksi/rentoutumiseksi.

-hyvinvointipalveluiden näkyminen jo matkaa suunniteltaessa voi vaikuttaa matkakohteen valintaan.

Kysymyslomake on jäljempänä. Suurin osa vastaajista ei löytänyt palveluitamme Ruka.fi -sivuilta ollenkaan, pieni joukko löysi palvelut joten kuten, hyvin löytäneitä oli vähiten. Vastauksissanne annettu tieto on arvokasta ja hyvinvointi näkyy nyt jo hieman paremmin vaikkapa tätä reittiä käyttäen.

Sivuja uusitaan parastaikaa ja hyvinvointipalveluille on odotettavissa helpommin löydetävä paikka uusilla sivuilla.


Kuinka hyvin löydät palvelumme www.ruka.fi -sivuilta ?