Hoitola etiketti

Toivomme että voisitte asioida hoitosalongissamme rauhallisin elein, välttäen äänekästä kanssakäymistä muiden salongissamme hoidettavien viihtyvyyden vuoksi.

Pyydämme teitä asettamaan matkapuhelimenne äänettömälle tai hiljaiselle soittoäänelle odotustilassa, sekä äänettömälle hoitotilassa (ellei tähän ole poikkeuksellista estettä). Perturi-Kampaajan tila sallii puhelimen käytön tietyissä palvelun vaiheissa.

5 - 10 minuuttia ennen hoidon aloitusta on riittävä aika saapua paikalle. Voitte odotella ja nauttia hoitolamme rauhallisesta tunnelmasta viihtyisässä lounge -tilassamme.

Huomioittehan että mikäli voitte varata palveluitamme varhaisessa vaiheessa, teillä on eniten mahdollisuuksia vaikuttaa juuri teille sopivan käsittelyn ja ajan saamiseen. Mikäli tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, voimme koettaa järjestää teille haluamanne palvelun tai sitä lähinnä olevat vaihtoehdot.

Varatessanne aikaa palveluihimme, varmistattehan, ettei teillä ole siihen estettä (esim. sairaus, leikkaus, tapaturma, onnettomuus tms.). Jos olette epävarma, keskustelkaa aina siitä palvelua toimittavan henkilön kanssa. 

Mikäli käy niin että myöhästytte varaamanne palvelun aloituskohdasta, joudumme lopettamaan sen kuitenkin sovittuun ajankohtaan palvelleksamme seuraavaa asiakasta sovituin ajoin.

Asiakas voi kertoa hoitoon liittyviä toiveita ja antaa ohjeistusta hoitokäsittelyn aikana. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen käsittelyyn, hän ilmoittaa tästä hoitajalle ja hoito keskeytetään. Keskeytetystä hoidosta ei peritä veloitusta.

Huomaattehan, että mahdollinen hoitosalonkiimme varatun ajan peruutus tulee tehdä 16 h ennen sen aloitusajankohtaa. Tällöin se on maksutonta (muussa tapauksessa perimme varatun hinnan hoidosta 50 %).


Pienin huomioin lisäämme kaikkien mukavuutta. Emme kuitenkaan halua että etiketti on sääntö jolloin koette tekevänne virheen jos jokin ei mene täysin käsikirjoituksen mukaan. Juuri te asiakkaat tuotte hoitolaamme sen mieluisan tunnelman. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi !