Arvonnassa muhkea Kevin Murphy tuotepaketti

Rukan hiustenhellimispäivät 8.11. ja 9.11.

R U K A N    T A L V E N    A V A J A I S I S S A

Tervetuloa osallistumaan !


Tänään antaudutaan hiusten hellittelyyn. Asiantuntijamme kertovat vinkkejä hiusten kotihoitoon ja myös muutama sana kauden hiustrendeistä.

Hellitään hiuksia aistikkailla Kevin Murphy valmisteilla

Mikäli haluat maksimoida huvin ja hyödyn, ostamalla KEVIN.MURPHY hiustuotteen pääset maksutta ammattilaisemme hellivään hiuskäsittelyyn.


Hiustenhellimispäivillä 8.11. ja 9.11. 2019


klo 12.00 Hair Vision 
Tämän päivän hiustrendit ja kotihoito-vinkkejä hiusten hoitoon.
Esittelyssä KEVIN.MURPHY hiustenhoitosarja.

alk. klo 12.30 Hiushemmotteluhoitoja
Non-stoppina hiushemmotteluhoitoja 10 € / hlö 
MAKSUTON TUOTEOSTON YHTEYDESSÄ !

TAPAHTUMATARJOUS
KEVIN.MURPHY hiustuotteet -10%

Oletko jo kuullut Kevin Murphyn hiustuotteista ?

Kevin Murphy on hiusalan ikoni, joka on tunnettu ja arvostettu työstään niin muotinäytösten kuin editorialkuvausten ja elokuvienkin maailmassa. KEVIN.MURPHY –tuotesarja sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta hiustuotteiden suorituskyvyssä. Kuvaus- tai näytöspäivänä mallin hiuksiin tehdään useita erilaisia stailauksia. Tyytymättömänä saatavilla oleviin tuotteisiin, Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita hiustuotteissa, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Kevinille oli myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä.

KEVIN.MURPHY –tuotteita myydään jo yli 55 maassa ja ne ovat tunnettuja ensiluokkaisen laadukkaina ja toimivina hiustuotteina, jotka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten, kuin heidän asiakkaidensakin käytössä. Tuotteiden jakelukanavana ovat ainoastaan parturi-kampaamot. 


 Hiuspalvelut

Joulukuusta 2019 alkaen parturi-kampaamopalvelut siirtyvät kauppakeskus Kumpareesta Ruka Ski Chaletsiin (Kuksan rakennus) jonne avaamme toisen wellness-pisteemme.