Trooppinen Spa päivä
S U N N U N T A I S I N  L O K A K U U S S AKaipaatko jo lämpöön ?

Ei hätää, trooppiset olosuhteet löytyvät läheltä. Levähdä kuumavesialtaan lämpimissä poreissa ja palaudu saunan lämmössä. Katsele luonnonihmeitä valkokankaalta ja nauti vaikkapa hyvää tekevistä spa-hoidoista.
Mielen ja sielun ravintoa

Sytytä sydämesi aurinko

Maistele raikkaita hedelmiä, pohjoisen luonnon kypsyttämiä marjoja ja niistä valmistettuja makujuomia. Sulje silmäsi ja tunne metsäiset aromit. Suosittelemme myös hellivää hilla vartalohierontaamme joka kruunaa Spa elämyksen.

 Ai muuten, karhutkin syövät marjoja - ja katsellessa muitakin  karhunpentujen puuhasteluja valkokankaalta et taatusti pitkästy.Unelmien keidas


Anna aikaa haaveilulle

Ajassa pysähtyminen ja kiireettömyys vapauttaa luovuuden kukoistukseensa ja elämyksellinen ympäristö antaa mielelle virikkeitä.  Nyt voit ideoita ja uskallat unelmoida.

Trooppinen koko perheen Spa päivä
SUNNUNTAISIN
lokakuun ajan.

 TARJOUS 159 €  / 90 min / perhe 4 HLÖ   (norm 179,-)

Sisältää: Kaltio Span yksityiskäyttö: sauna ja poreallas, makujuomia, marja-maistiaisia, spa-suihkutuotteet, kylpytossut. Pyyhe meiltä 5 € / kpl tai voi tuoda omat. Muista omat uikit mukaan !

Tarjous max neljän hengen perheille, lisähenkilöt 26 € / hlö

Useita lähtöjä päivässä, varaus liikkeestä  tai soittamalla p. 044 535 3404


Kysy saunottelun lomaan myös hierontaa ja spa-hoitojamme !

Luonnon alkuvoimaa

Makuelämyksiä marjan maisteluilla

Muistitko että marjat ovat yksi ruokavaliomme tärkeimmistä C-vitamiinin lähteistä ? On hyvä palauttaa mieleen terveellisten ja maukkaiden marjojen makuja, oman luontomme kypsyttämiä ihmeitä.  Meillä pohjoisessa tunnettu Hilla, tai toiselta nimeltään "Lakka",  on myös tutustumisen arvoinen marja joka houkuttelevan ulkoasunsa lisäksi maistuu erittäin hyvältä. Ehkä löydät nyt suosikki marjasi ja syntyy halu parantaa elämänlaatua säännöllisesti käyttämällä ravitsevia luomumarjoja.