Veks kolotukset, hus lihasjumit ja virkistystä väsyneelle mielelle


Hetkellinen tauko, ympäristönvaihdos ja ainutlaatuinen salonki tunnelma pysäyttää etätyöntekijän arjen.

Etätyöläisen tarjouspaketti sisältää lihashuoltoa, kokonaisvaltaisen terapiahoidon sekä hius- tai kauneuspalvelun. Pakettiin on koottu ammattilaistemme osuvimmat hoitokäsittelyt huomioiden nimenomaan etätyöläisen arkea, ergonomiaa ja mielen vireyttä. Etätyö jo sinänsä on virkistävä kokemus ympäristönvaihteluineen niin miksipä ei jalostaisi sitä myös kehollisilla hyvinvointivaikutuksilla.


Etätyöläisen Unelma

T A R J O U S P A K E T T I

Lihashuolto, kehoterapia + kauneus- tai hiuspalvelu
Hinta 199 €   (norm 219,-)
K
esto 3 h - sisältää väliajan, pikku-suolaista ja juomatarjoilun (tee, vesi).

Sisältää kaikki seuraavista:

L I H A S H U O L T O

Hieronta 60 min

Tavoitteellinen hieronta tarvittaville kehon alueille. Auttaa lihasjännityksiin ja työstä johtuvaan kuormittuneisuuteen. Hieronta voidaan tehdä 2 x 30 min osissa tai kerralla 60 minuutin hierontana.

T E R A P I A H O I T O
Kehoterapia 45 min

Horstmann terapia tai ayurveda hoito. Kehoterapia tukee kehon herkkää energiajärjestelmää, tyynnyttää ja auttaa saavuttamaan mielen ja kehon tasapainoa.K A U N E U S -   
T A I   H I U S K Ä S I T T E L Y

Kokonaisvaltainen kasvo- tai jalkahoito saa euforiaan ja tekee niin hyvää - mutta hiuksetkin täytyisi jossain välissä leikata. Valintanne mukaan 50 € lahjakortin joko kauneushoitoon tai parturi-kampaajalle.

Varaus puhelimitse p. 044 535 3404

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Hyvä etätyöläinen, tutustuthan korona-infoomme ja saapumisohjeisiin ennakkoon osoitteessa: 

www.rukabeautywellness.com/korona/


Suosittelemme hierontaa säännöllisesti.


Mihin hieronta auttaa ?

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja erilaiset lihasrasitukset vaikuttavat päivittäiseen hyvinvointiin. Myös ajankohtainen asia on yleistynyt etätyö joka ei ole mahdollistanut monella samanlaista työergonomiaa kuin työpaikan työpisteissä. Hartioissa voi olla staattinen jännitys joka voi aiheuttaa mm. päänsärkyä.

Koulutettu hieroja on lihashuollon ammattilainen ja käsittely on tavoitteellista, tehokasta klassista tai urheiluhierontaa. 


Hieronta ja terapiahoito

Hieronnan ja terapiahoidon vuorottainen vaihtelu on suositeltavaa ja antaa keholle sopivasti työstettävää. Ruka Beauty Wellness tarjoaa kaikki palvelut ja wellness passilla saat alennusta palveluista.