Veks kolotukset, hus lihasjumit ja virkistystä väsyneelle mielelle


Hetkellinen tauko, ympäristönvaihdos ja ylellinen saunaelämys Kaltio Span ainutlaatuisessa tunnelmassa pysäyttävät etätyöntekijän arjen.

Etätyöläisen tarjouspaketti sisältää lihashuoltoa, kokonaisvaltaisen terapiahoidon sekä oman yksityisen hetken lämpimissä Kaltio Span poreissa ja hyvää tekevässä saunan lämmössä. Pakettiin on koottu ammattilaistemme osuvimmat hoitokäsittelyt huomioiden nimenomaan etätyöläisen arkea, ergonomiaa ja mielenvireyttä. Etätyö jo sinänsä on virkistävä kokemus ympäristönvaihteluineen niin miksipä ei jalostaisi sitä myös kehollisilla hyvinvointivaikutuksilla.


Etätyöläisen Unelma

T A R J O U S P A K E T T I

209 eur / Privat mini spa + hieronta + terapiahoito (norm 239,-)

Sisältää kaikki seuraavista:

L I H A S H U O L T O

Hieronta 50 min

Valintanne mukaan klassinen-, urheilu- tai hot oil aromahieronta painottuen yläkeho ja niska-hartiat.

T U N N E K E H O 
Terapiahoito 60 min

Vaihtoehtoja: vyöhyke-, aroma-, lymfa-  j horstmann terapia, ayurveda, shiatsuhieronta.D E T O X

Privat mini Spa 60 min

Kaltio Span sauna ja poreallas tarjotaan yksityiskäyttöön terveysvaikutteisen saunajuoman kera. Tällä elämyksellä on tyynnyttävä ja elimistöä puhdistava vaikutus.

Varaus puhelimitse p. 044 535 3404

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Hyvä etätyöläinen, tutustuthan korona-infoomme ja saapumisohjeisiin ennakkoon osoitteessa: 

www.rukabeautywellness.com/korona/


Suosittelemme hierontaa säännöllisesti.


Mihin hieronta auttaa ?

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja erilaiset lihasrasitukset vaikuttavat päivittäiseen hyvinvointiin. Myös ajankohtainen asia on yleistynyt etätyö joka ei ole mahdollistanut monella samanlaista työergonomiaa kuin työpaikan työpisteissä. Hartioissa voi olla staattinen jännitys joka voi aiheuttaa mm. päänsärkyä.

Koulutettu hieroja on lihashuollon ammattilainen ja käsittely on tavoitteellista, tehokasta klassista tai urheiluhierontaa. 


Sauna ja hieronta

Saunan ja hieronnan yhteisvaikutus on tehokkaampi kuin sauna ja hieronta erikseen. Saunassa lihakset lämpenevät, mieli rentoutuu ja keho on vastaanottavampi hieronnalle.