Töihin Rukalle ?Koe ainutlaatuinen Ruka ja liity iloiseen joukkoomme !
Kiinnostaisiko sinua viettää talvi Rukalla, yhdessä suomen suosituimmista hiihtokeskuksista ? Etsimme käynnistyneelle sesongille Wellness Guide hyvinvointiopasta sekä apukäsiä tarvitaan hierontaan ja parturi-kampaajalle.


Hierojaa haetaan

Sinä taitava, työtä pelkäämätön hieroja, otathan heti yhteyttä ! Olet valmis palvelemaan lomalaisiamme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Wellness Guide

Koet että on luontevaa seurustella ihmisten kanssa ja olet markkinointihenkinen. Toimit palvelu neuvojana ja avustat ajanvarauksessa itsepalvelu ajanvarauspisteessämme. Edustat yritystämme ohjaavana, kannustavana Wellness oppaana asiakas- ja yhteistyöverkostossamme joten toivoisimme sinun olevan reipas, ystävällinen ja avulias.

Sinulle asetetaan tavoitteita mutta työ on itsenäinen ja palkitseva. Olet paineensietokykyinen. Aikaisempi kokemus hyvinvointialalta huomioidaan, mutta ei ole välttämätön sillä koulutamme tehtävään.

Kielitaito: minimi suomi ja englanti sekä on eduksi jos hallitset muitakin kieliä.

Vaatimus: vähintään kahden vuoden neuvonta-, asiakaspalvelu- tai myyntikokemus

Osa-aikatyö.

Muuta:  kutsumme hakijan soveltuvuustestiin 

Parturi-Kampaaja

Parturi-kampaajalle, eko-kampaajalle, hiusmuotoilijalle kiva, kompakti työpiste hoitolamme yhteydessä. Vähintään kahden vuoden työkokemus.

Keskustellaan lisää

Tiedustelut puhelimitse tai lähetä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä.


Sanna Juga p. 044 535 3404   
Hoitotyö, palvelutuotteen kehittäminen
sanna.juga@rukabeautywellness.comTäytä tiedot ja lähetä lomake