Töihin Rukalle ?Koe ainutlaatuinen Ruka ja liity iloiseen joukkoomme !
Kiinnostaisiko sinua viettää talvikausi Rukalla, yhdessä suomen suosituimmista hiihtokeskuksista ? Etsimme toimintakaudelle 2018 - 2019 Wellness Guide hyvinvointiopasta sekä apukäsiä  hierojalle, parturi-kampaajalle ja kosmetologille.


Ota yhteyttä !

Sinä taitava, itseohjautuva ja työtä pelkäämätön henkilö, otathan yhteyttä ! Olet valmis palvelemaan lomalaisiamme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Wellness Guide

Koet että on luontevaa seurustella ihmisten kanssa ja olet markkinointihenkinen. Toimit palvelu neuvojana ja avustat ajanvarauksessa itsepalvelu ajanvarauspisteissämme. Edustat yritystämme ohjaavana, kannustavana Wellness oppaana asiakas- ja yhteistyöverkostossamme joten olet reipas, avulias ja hallitset kokonaisuuksia.

Sinulle asetetaan tavoitteita mutta työ on itsenäinen ja palkitseva. Olet paineensietokykyinen. Aikaisempi kokemus hyvinvointialalla huomioidaan, mutta ei ole välttämätön sillä koulutamme sinut tehtävään. Työ on helppo oppia.

Kielitaito: minimi suomi ja englanti 

Vaatimus: vähintään kahden vuoden neuvonta-, asiakaspalvelu- tai myyntikokemus

Osa-aikatyö.

Keskustellaan lisää

Kerromme mielellämme lisää ja kuulemme ajatuksiasi. Voit tiedustella paikkoja puhelimitse tai lähetä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä.


Sanna Juga p. 044 535 3404   
Hoitotyö, palvelutuotteen kehittäminen, hyvinvointimatkailun EAT
sanna.juga@rukabeautywellness.com

Juha Karjalainen p. 040 729 2749
Toiminnan johtaja, hyvinvoinnin koordinointi
juha.karjalainen@rukabeautywellness.comTäytä tiedot ja lähetä lomake