Yhteystyöhön kanssammeKoe ainutlaatuinen Ruka ja Ullanlinna,
liity iloiseen joukkoomme !
Etsitkö työtä Helsingissä vai kiinnostaisiko sinua viettää talvikausi Rukalla, yhdessä suomen suosituimmista hiihtokeskuksista ? Etsimme yhteistyöhön hierojia, parturi-kampaajaa, kosmetologia, kynsi- ja ripsiteknikkoa sekä muita hyvinvointialan yrittäjiä.

Työllistämismuotomme on sopimusyrittäjyys - ota yhteyttä !

Työpaikkakuvaus

Haemme yhteistyöhön myötämielistä, itseohjautuvaa hyvinvointialan yrittäjää Rukalle. Odotamme sinulta hyvää ammattitaitoa ja lämminhenkistä asiakaspalvelua. Tarjoamme kivan työilmapiirin, mukavat asiakkaat ja viihtyisät työtilat. 

Kiinteä vuokra tai provisio. Työ alkaa heti tai sovitusti, käy myös lyhyet työjaksot ja keikkatyö. Otahan yhteyttä, odotamme sinua !


Jalkahoitaja, jalkaterapeutti

Ruka Beauty & Wellness  * Rukalle

Työpaikkakuvaus

Työteliäs jalkojenhoidon ammattilainen saa paikan hoitolassamme. Tarjoamme kivan työilmapiirin, viihtyisät tilat ja mukavat asiakkaat. 

Kiinteä vuokra tai provisio. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, myös eri mittaiset työjaksot ja keikkatyö käy. Ota rohkeasti yhteyttä ! 


Wellness Guide   * Rukalle

Wellness Guide hyvinvointiopas on kokonaisuuksien hallitsija ja ihmistuntija

Koet että on luontevaa seurustella ihmisten kanssa ja olet markkinointihenkinen. Toimit palvelu neuvojana ja avustat ajanvarauksessa itsepalvelu ajanvarauspisteissämme. Edustat yritystämme ohjaavana, kannustavana Wellness oppaana asiakas- ja yhteistyöverkostossamme joten olet reipas, avulias ja hallitset kokonaisuuksia.

Sinulle asetetaan tavoitteita mutta työ on itsenäinen ja palkitseva. Olet paineensietokykyinen. Aikaisempi kokemus hyvinvointialalla huomioidaan, mutta ei ole välttämätön sillä koulutamme sinut tehtävään. Kielitaito: suomi ja englanti, muut kielet on eduksi.

Vaatimus: vähintään kahden vuoden neuvonta-, asiakaspalvelu- tai myyntikokemus

Osa-aika ja/tai keikkatyö.

Keskustellaan lisää

 Voitte tiedustella paikkoja puhelimitse tai lähetä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä.


Sanna Juga p. 044 535 3404   
Hoitotyö, palvelutuotteen kehittäminen, hyvinvointimatkailun EAT
sanna.juga@rukabeautywellness.com

Juha Karjalainen p. 040 729 2749
Toiminnan johtaja, hyvinvoinnin koordinointi
juha.karjalainen@rukabeautywellness.comTäytä tiedot ja lähetä lomake