Töihin Rukalle ?Koe ainutlaatuinen Ruka ja liity iloiseen joukkoomme !
Kiinnostaisiko sinua viettää osa elämästäsi Rukalla, yhdessä suomen suosituimmista hiihtokeskuksista ? Etsimme  Wellness Guide hyvinvointiopasta sekä apukäsiä  hierojalle ja parturi-kampaajalle. 


Hierojaa haetaan

Sinä taitava työtä pelkäämätön hieroja, otathan heti yhteyttä ! Olet valmis palvelemaan lomalaisiamme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Wellness Guide

Koet että on luontevaa seurustella ihmisten kanssa ja olet markkinointihenkinen. Toimit palvelu neuvojana ja avustat ajanvarauksessa itsepalvelu ajanvarauspisteissämme. Edustat yritystämme ohjaavana, kannustavana Wellness oppaana asiakas- ja yhteistyöverkostossamme joten olet reipas, avulias ja hallitset kokonaisuuksia.

Sinulle asetetaan tavoitteita mutta työ on itsenäinen ja palkitseva. Olet paineensietokykyinen. Aikaisempi kokemus hyvinvointialalla huomioidaan, mutta ei ole välttämätön sillä koulutamme sinut tehtävään. Työ on helppo oppia.

Kielitaito: minimi suomi ja englanti 

Vaatimus: vähintään kahden vuoden neuvonta-, asiakaspalvelu- tai myyntikokemus

Osa-aikatyö.


Muuta:  kutsumme hakijan soveltuvuustestiin 


Parturi-Kampaaja

Parturi-kampaajalle, eko-kampaajalle, hiusmuotoilijalle kiva, kompakti työpiste hoitolamme yhteydessä. Vähintään kahden vuoden työkokemus.

Keskustellaan lisää

Tiedustelut puhelimitse tai lähetä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä.


Sanna Juga p. 044 535 3404   
Hoitotyö, palvelutuotteen kehittäminen
sanna.juga@rukabeautywellness.com

Juha Karjalainen p. 040 729 2749
Toiminnan johtaja
juha.karjalainen@rukabeautywellness.comTäytä tiedot ja lähetä lomake