Horstmann terapiaKehoterapiaMitä on Horstmann tekniikka ?

Horstmann terapia on austalialaissyntyinen kehoterapiamuoto joka hoitaa kehon ja tunne-elämän alueella. Vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoidaan kehon solumuistiin, jolloin ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion alueella, hartioissa ja jaloissa. 

Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta erilaisille kiputiloille ja sairauksille, biokemialliselle epätasapainolle tai kehon hieno energiajärjestelmän horjumiselle. Yhdellä hoitokerralla voidaan saavuttaa tuloksia, hoito sarjasta seuraa usein elämänmuutos joka tukee kehon fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Horstmann Ileo sacral release
57 € / 40 min

Horstmann lantion vapautus käsittelee pääasiassa lantion aluetta ja antaa usein nopean kivun lievityksen alaselän vaivoihin. Käsittely vaikuttaa jänteisiin ja nivelsiteisiin ja voi näin ollen estää virhe asentoja ja kipuja. Monilla ihmisillä on jossain elämänsä vaiheessa ongelmia selässä tai kipuja ja tukoksia lantion alueella. Lantion vapautus  tekniikalla päästään kiinni juuri tällaisiin ongelmiin.

Horstmann arm and shoulder release 

57 € / 40 min

Ajankohtaiset ongelmamme suhteissamme varastoimme käsiin ja lapaluiden alueille. Horstmann hartian vapautus käsittelee lähinnä niska- ja hartia-seudun lihaksia, jänteitä ja niveliä. Tällä  menetelmällä on hoidettu erilaisten kehon kipu- ja jäykkyystilojen lisäksi myös retkautus vammoja sekä monet kokevat että Hartian vapautus hoito helpottaa syvähengitystä ja rentoutumista.

Horstmann foot release 

57 € / 40 min

On yksinkertainen menetelmä joka vapauttaa meridiaanien ja hermo järjestelmän kautta tukoksia koko kehon alueelta. Jalkojen vapautus vaikuttaa selkä rankaan, hermo-, lihas-,lymfa-, neste- ja meridiaanijärjestelmiin jaloissa ja on ilmiömäinen tehokkuudessaan. Tällä menetelmällä voidaan vaikuttaa mm. energiatukkeumiin ilman että asiakasta täytyy käsitellä sairaan selän kohdalta. 

Horstmann self sabotage release
57 € / 40 min

Tämä mentelmä käsittelee tunneperäisiä käyttäytymismalleja jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Nämä tiedostamattomat energiamallit ovat useimmiten muodostuneet elämämme aikaisessa vaiheessa mutta vaikuttavat meihin aikuisina esimerkiksi suhteissa muihin. Fyysisellä puolella käsittely sopii esimerkiksi niille, joilla on alaselän vaivoja tai iskias. 2- 5 hoitokerran jälkeen.


Horstmann yhdistelmähoito

69 € / 60 min

Horstmann yhdistelmähoidossa huomioidaan 2-3 eri osa-aluetta.

Varaa aika Horstmann terapiaan